Odmena na vlnách
Odmena na vlnách
Odmena na vlnách
Odmena na vlnách
Odmena na vlnách
Odmena na vlnách
Odmena na vlnách
Odmena na vlnách
Odmena na vlnách
Odmena na vlnách
Odmena na vlnách
Odmena na vlnách
Odmena na vlnách
Pridať na zoznam prianí
Pridať do zbierky

Deti môžu s touto nádherne detailnou stavebnicou LEGO® NINJAGO® Odmena na vlnách (71756) zvádzať akčné súboje až na samom dne mora. Toto podmorské plavidlo obsahuje 10 minifigúrok a doslova prekypuje parádnymi prvkami, ako sú 2 pružinové vystreľovače...

Téma Ninjago
Rok vydania 2021
od 9 rokov
Odporúčaná cena 153.99 €

Stavebnica obsahuje 9 minifigúriek

Zobraziť všetko

Kúpiť stavebnicu od 155.00 €

Zobraziť všetko

Deti môžu s touto nádherne detailnou stavebnicou LEGO® NINJAGO® Odmena na vlnách (71756) zvádzať akčné súboje až na samom dne mora. Toto podmorské plavidlo obsahuje 10 minifigúrok a doslova prekypuje parádnymi prvkami, ako sú 2 pružinové vystreľovače, otváracia kabína, sklápacie krídla, samostatný robot a 2 miniponorky, ktoré podnietia fantáziu malých nindžov!

Špičková stavebnica zo série NINJAGO
Súčasťou tejto podmorskej stavebnice je závratných 10 minifigúrok: potápač Kai, potápačka Nya, potápač Zane, potápač Jay, potápač Cole a potápač Lloyd s plutvami, potápačským oblekom a zbraňami na boj proti štvorici zloduchov, medzi ktorými nechýba princ Kalmaar, strážca Maaray a 2 Wu-boti.

Nápadité a zábavné stavebnice pre deti
Stavebnice zo série NINJAGO prenesú deti do fantazijného sveta plného pohlcujúcej akcie. Malí stavitelia sa najskôr zabavia stavbou týchto unikátnych modelov a následne sa môžu vrhnúť do úžasných dobrodružstiev so svojimi nindžovskými hrdinami. Pri hre s úžasnou kolekciou stíhačiek, drakov a robotov budú zvádzať súboje so zástupom rôznych nepriateľov.

  • LEGO® NINJAGO® Odmena na vlnách (71756) je akčná stavebnica ponorky s úžasnými prvkami pre malých nindžov, ktorí s ňou môžu zažívať napínavé chvíle pod morskou hladinou.
  • Súčasťou je 10 minifigúrok inšpirovaných seriálom NINJAGO®: Seabound: potápač Kai, potápač Cole, potápač Jay, potápač Lloyd, potápač Zane a potápačka Nya, princ Kalmaar, strážca Maaray a 2 Wu-boti.
  • Odmena na vlnách má 2 pružinové vystreľovače, 2 sklápacie krídla, otváraciu kabínu a samostatného robota, ako aj 2 parádne miniponorky.
  • Táto 1 159-dieliková ponorka predstavuje skvelý darček na narodeniny alebo na sviatky pre deti vo veku od 9 rokov, ktoré ňou budú počas návštevy s hrdosťou ohurovať kamarátov.
  • Odmena na vlnách meria vyše 15 cm na výšku, 59 cm na dĺžku a 30 cm na šírku, takže je ideálna na hranie doma alebo na vystavenie vo chvíľach, keď sa s ňou nikto nehrá.
  • Nenechajte si ujsť ani ďalšie NINJAGO® stavebnice inšpirované seriálom NINJAGO: Seabound, medzi ktorými nechýba Vodný drak (71754), Lloydov vodný robot (71750) a Chrám nekonečného mora (71755).
  • LEGO® NINJAGO® sa môže popýšiť úžasnou kolekciou detailných stavebníc, ktoré budú pýchou každej detskej izbičky a s ktorými deti môžu okrem zábavy spoznávať aj nindžovské hodnoty ako odvaha, sebaobetovanie a rodina.
  • Už viac ako šesť desaťročí sa LEGO® kocky vyrábajú z vysokokvalitných materiálov, aby ich bolo možné zakaždým dobre spojiť a oddeliť – nepotrebujete na to nindžovské schopnosti!
  • LEGO® kocky spĺňajú dôsledné bezpečnostné normy, takže deti sú pri hre s nimi v bezpečí.
1 e-shop ponúka túto stavebnicu
allegro.sk
skladom
222.00 €
Našli sme 1 ponuku z bazárov
bazos.sk
155.00 €
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopoch
Vývoj ceny na bazároch
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!