Epický súboj Zane vs. Nindroid
Epický súboj Zane vs. Nindroid
Epický súboj Zane vs. Nindroid
Epický súboj Zane vs. Nindroid
Epický súboj Zane vs. Nindroid
Epický súboj Zane vs. Nindroid
Epický súboj Zane vs. Nindroid
Epický súboj Zane vs. Nindroid
Epický súboj Zane vs. Nindroid
Epický súboj Zane vs. Nindroid
Pridať na zoznam prianí
Pridať do zbierky

Táto impozantná stavebnica Epický súboj – Zane vs. Nindroid (71731) umožňuje deťom zažívať vlastné napínavé boje medzi nindžom Zaneom a robotickým bojovníkom Nindroidom. Táto superakčná stavebnica tiež obsahuje továreň na výrobu Nindroidov z kociek a...

Téma Ninjago
Rok vydania 2021
Odporúčaná cena 9.69 €

Stavebnica obsahuje 2 minifigúrky

Zobraziť všetko

Kúpiť stavebnicu od 20.26 €

Zobraziť všetko

Táto impozantná stavebnica Epický súboj – Zane vs. Nindroid (71731) umožňuje deťom zažívať vlastné napínavé boje medzi nindžom Zaneom a robotickým bojovníkom Nindroidom. Táto superakčná stavebnica tiež obsahuje továreň na výrobu Nindroidov z kociek a rotujúcu bojovú hračku, ktoré fanúšikovia série NINJAGO® môžu využiť v napínavých dueloch.

Dokonalá cool hračka pre deti
Nindža bojová hračka obsahuje dve minifigúrky: novú postavičku Zanea (január 2021) a zberateľskú postavičku nindroidského bojovníka z televízneho seriálu LEGO NINJAGO. Váš malý nindža s nadšením strávi celé hodiny vytváraním napínavých súbojov. Štyri biele zbrane im navyše pridajú nový rozmer.

Najlepšie stavebnice pre nindža dobrodružstvá
LEGO NINJAGO stavebnice odvádzajú deti od obrazoviek a displejov do fantazijného sveta zábavných a nápaditých dobrodružstiev plného akcie Zábavným spôsobom sa naučia hodnotné zručnosti, ktoré sa im zídu v živote, a spoja svoje sily s hrdinami pri hre so skvelou kolekciou nindžahračiek, ktoré zahŕňajú roboty a draky.

  • Stavebnica LEGO® NINJAGO® Epický súboj – Zane vs. Nindroid (71731) umožňuje deťom vytvárať si vlastné akčné nindža scény, v ktorých hrajú hlavnú úlohu hrdinský Zane a nebezpečný Nindroid.
  • Nindža stavebnica obsahuje dve minifigúrky: novú postavičku Zanea (január 2021) a zberateľskú postavičku Nindroida z televízneho seriálu NINJAGO®, ako aj štyri exkluzívne biele zbrane.
  • Bojová nindža hračka tiež obsahuje malú továreň na výrobu Nindroidov z kociek a rotujúcu bojovú platformu, ktorou môžeZane v úžasnom súboji zraziť svojho nepriateľa na zem.
  • Táto 56-dielna bojová súprava ponúka zábavný zážitok zo stavania pre deti od šiestich rokov a poslúži ako skvelý narodeninový darček alebo prekvapenie, ktoré im urobí radosť.
  • Továreň na výrobu Nindroidov meria viac ako 3 cm na výšku, 6 cm na šírku a a 8 cm do hĺbky. Má skvelé rozmery na zábavu doma, prípadne si ju deti môžu vziať ku kamarátom a pokračovať v zábave.
  • Vytvorte ešte veľkolepejšie súboje zo sveta LEGO® NINJAGO® s ďalšími stavebnicami: Kai vs. Skulkin (71730), Jay vs. Serpentine (71732) a Cole vs. prízračný bojovník (71733).
  • LEGO® NINJAGO® stavebnice unášajú deti od obrazoviek a displejov do sveta nápaditej hry, kde si môžu osvojovať pozitívne zručnosti, ktoré sa im zídu v živote, pri dobrodružstvách so svojimi nindža hrdinami.
  • Už viac ako šesť desaťročí sa LEGO® kocky vyrábajú z tých najkvalitnejších materiálov, aby ich bolo možné opakovane dobre oddeliť. Nepotrebujete na to zručnosti nindžov!
  • LEGO® kocky spĺňajú tie najvyššie globálne normy v oblasti bezpečnosti.
1 e-shop ponúka túto stavebnicu
allegro.sk
skladom
20.26 €
Momentálne sme nenašli žiadne ponuky z bazárov
Nenašli sme žiadny aktívny inzerát na bazároch.
Môžeš si vytvoriť strážcu cien, aby ti neunikla žiadna nová ponuka.
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopoch
Vývoj ceny na bazároch
Ako funguje ovládanie?
  • pravým tlačitkom myši (držaním) sa pohybujete v priestore
  • ľavým tlačitkom myši (držaním) vykonávate rotáciu
  • držaním kolečka na myši vykonávate priblíženie/oddialenie
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!