Drak Overlorda
Drak Overlorda
Drak Overlorda
Drak Overlorda
Drak Overlorda
Drak Overlorda
Drak Overlorda
Drak Overlorda
Drak Overlorda
Drak Overlorda
Drak Overlorda
Drak Overlorda
Drak Overlorda
Pridať na zoznam prianí
Pridať do zbierky

Malí nindžovia sa môžu tešiť na to, že si u seba doma vytvoria akčné scény z druhej série televízneho seriálu LEGO® NINJAGO® so stavebnicou Drak Overlorda (71742). Drak má polohovateľné nohy, hlavu a krídla ozdobené čepeľami. Môže zaujať niekoľko rôz...

Téma Ninjago
Rok vydania 2021
od 7 rokov
Odporúčaná cena 27.99 €

Stavebnica obsahuje 2 minifigúrky

Zobraziť všetko

Kúpiť stavebnicu od 35.00 €

Zobraziť všetko

Malí nindžovia sa môžu tešiť na to, že si u seba doma vytvoria akčné scény z druhej série televízneho seriálu LEGO® NINJAGO® so stavebnicou Drak Overlorda (71742). Drak má polohovateľné nohy, hlavu a krídla ozdobené čepeľami. Môže zaujať niekoľko rôznych postojov a vytvoriť tak námet na zábavnú hru na postavy.

Neobmedzené napínavé momenty pre malých staviteľov
Polohovateľného draka dopĺňajú dve minifigúrky: zlatý nindža Lloyd s katanou na chrbte a Overlord s vlastnou ostrou čepeľou. Deti tak majú všetko, čo potrebujú na vytvorenie skvelých súbojov na oblohe aj na zemi v rámci tohto klasického súboja dobra proti zlu.

Jedinečné hračky pre tvorivé deti
LEGO NINJAGO hračky ponúkajú svet pohlcujúcej zábavy. Deti s nimi navštívia vzrušujúci fantazijný svet, kde sa môžu pridať k svojim hrdinom v boji proti celej plejáde zloduchov. Poslúži im na to úžasná kolekcia cool hračiek, medzi ktorými nájdu draky, lietadlá a vozidlá.

  • Stavebnica LEGO® NINJAGO® Legacy Drak Overlorda (71742) obsahuje cool polohovateľného draka, s ktorým deti zažijú hodiny zábavy vo vzduchu.
  • Pôsobivá stavebnica draka s dvomi minifigúrkami z druhej série televízneho seriálu LEGO® NINJAGO®: Overlordom vyzbrojeným čepeľou a zlatým nindžom Lloydom s katanou na chrbte.
  • Táto zábavná dračia hračka má polohovateľnú hlavu, nohy a krídla s čepeľami. Fanúšikovia sveta NINJAGO® pomocou nej vytvoria akčné príbehy na oblohe aj na zemi.
  • Táto bojovástavebnica ponúka odmeňujúci zážitok zo stavania pre deti od siedmich rokov a predstavuje dokonalý LEGO® darček, s ktorým si do sýtosti vychutnajú svet nindžov a vlastnú tvorivosť.
  • Drak Overlorda meria viac než 12 cm na výšku, 46 cm na dĺžku a 45 cm na šírku. Vďaka tomu po vystavení v detskej izbe medzi súbojmi ohúri každého.
  • LEGO® NINJAGO® zahŕňa úžasnú kolekciu cool stavebníc, ktoré vyčaria úsmev na tvári každého dieťaťa a umožnia mu osvojovať si pozitívne zručnosti, ktoré sa im zídu v živote, formou vzrušujúcich dobrodružstiev s hrdinskými nindžami.
  • Už viac ako šesť desaťročí sa LEGO® kocky vyrábajú z tých najkvalitnejších materiálov, aby ich bolo možné vždy dobre oddeliť. Nepotrebujete na to zručnosti nindžov!
  • LEGO® kocky spĺňajú prísne bezpečnostné normy, takže deti sú pri hre s nimi v bezpečí.
2 e-shopy ponúkajú túto stavebnicu
allegro.sk
skladom
42.00 €
brickinvest.eu
skladom
62.48 €
Našli sme 1 ponuku z bazárov
bazos.sk
35.00 €
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopoch
Vývoj ceny na bazároch
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!