Coleovo rýchle auto
Coleovo rýchle auto
Coleovo rýchle auto
Coleovo rýchle auto
Coleovo rýchle auto
Coleovo rýchle auto
Coleovo rýchle auto
Coleovo rýchle auto
Coleovo rýchle auto
Coleovo rýchle auto
Pridať na zoznam prianí
Pridať do zbierky

Toto LEGO® NINJAGO® Coleovo rýchle auto (71706) s dvomi minifigúrkami je ideálne pre fanúšikov áut a akčných figúrok zo sveta NINJAGO. Deti si zamilujú toto ľahko zostaviteľné NINJAGO autíčko. Môžu vdýchnuť život príbehom z hry Prime Empire s nindža ...

Téma Ninjago
Rok vydania 2020
od 4 rokov
Odporúčaná cena 9.99 €

Stavebnica obsahuje 2 minifigúrky

Zobraziť všetko

Kúpiť stavebnicu od 27.55 €

Zobraziť všetko
Toto LEGO® NINJAGO® Coleovo rýchle auto (71706) s dvomi minifigúrkami je ideálne pre fanúšikov áut a akčných figúrok zo sveta NINJAGO. Deti si zamilujú toto ľahko zostaviteľné NINJAGO autíčko. Môžu vdýchnuť život príbehom z hry Prime Empire s nindža hrdinom Digi Coleom zo sveta NINJAGO za volantom tohto autíčka, v ktorých bojuje proti Hausnerovi o kľúčovú katanu. Nový zábavný spôsob stavania! Instructions PLUS ponúka interaktívny návod tohto autíčka pre deti. Je dostupný v bezplatnej aplikácii LEGO Life a umožňuje ovládanie zobrazenia, čo pomáha aj menším deťom postaviť skvelý LEGO model. Dokonalé LEGO darčeky Hračky zo série LEGO NINJAGO pre deti od 4 rokov ponúkajú vstup do akčného sveta, kde fantázia nemá žiadne prekážky a kde sa môžu učiť stavať svoje obľúbené postavy, vozidlá a budovy. Vďaka kockovým základniam, s ktorými je tento proces jednoduchší, sú tieto stavebnice navrhnuté tak, aby si nováčikovia stavitelia mohli vychutnať pocit hrdosti po postavení hračky bez pomoci.
  • Zábavná stavebnica zo série LEGO® NINJAGO® s Coleovým rýchlym autíčkom. Táto jednoduchá LEGO stavebnica je ideálnou pomôckou pre predškolákov, ktorá im pomôže učiť sa stavať a budovať si sebavedomie vďaka jednoduchým krokom stavania.
  • Stavebnica autíčka má podvozok z kocky, vďaka ktorému je stavanie tohto rýchleho auta hračka. Jej súčasťou je okrem toho Digi Cole a Hausner. Predškoláci budú milovať nápaditú hru, pri ktorej môžu vytvoriť scény z hry Prime Empire.
  • Novinka na január 2020: táto atraktívna hračka obsahuje postaviteľné figúrky Digiho Colea a Hausnera zo sveta NINJAGO®, ktorí vo videohre Prime Empire zažívajú veľkolepé dobrodružstvá.
  • Táto 52-dielna stavebnica autíčka pre deti sa dá rýchlo postaviť. Je určená pre chlapcov a dievčatá od štyroch rokov a poslúži ako výborný darček. Poskytne priestor na rozvíjanie predstavivej hry nindža fanúšikom vzrušujúceho sveta NINJAGO®.
  • LEGO® NINJAGO® autá sa dokonale hodia na hru doma, prípadne ich môžete šupnúť do batoha a postarať sa tak o zábavu na cestách. Rýchle auto má rozmery 4 cm na výšku, 10 cm na dĺžku a 6 cm na šírku.
  • Táto stavebnica autíčka nevyžaduje batérie. Poháňa ju jednoducho detská predstavivosť. Preteky a súboje vo svete NINJAGO® tak môžu ísť bez prestávky.
  • Predškoláci sa s digitálnym návodom Instructions PLUS učia stavať. Tento návod obsahuje intuitívne režimy priblíženia, otáčania a režim ducha. Používanie tejto služby pri stavaní hračiek si zamilujú.
  • LEGO® stavebnice pre deti od štyrochrokov predstavujú deťom rozsiahly svet ich obľúbených filmov, televíznych postáv a hrdinov bežného života. Zároveň im pomáhajú porozumieť krokom stavania a budujú ich sebavedomie.
  • LEGO® kocky spĺňajú tie najprísnejšie normy v odvetví už viac než 60 rokov, vďaka čomu sú vždy konzistentné, kompatibilné a vždy sa ľahko oddeľujú, či už na Zemi alebo vo svete NINJAGO®.
  • Tieto LEGO® kocky a dieliky neúprosne testujeme a spĺňajú tie najprísnejšie globálne normy v oblasti bezpečnosti a kvality. S LEGO stavebnicami môžete mať vždy pokojnú myseľ.
1 e-shop ponúka túto stavebnicu
allegro.sk
skladom
27.55 €
Momentálne sme nenašli žiadne ponuky z bazárov
Nenašli sme žiadny aktívny inzerát na bazároch.
Môžeš si vytvoriť strážcu cien, aby ti neunikla žiadna nová ponuka.
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopoch
Vývoj ceny na bazároch
Ako funguje ovládanie?
  • pravým tlačitkom myši (držaním) sa pohybujete v priestore
  • ľavým tlačitkom myši (držaním) vykonávate rotáciu
  • držaním kolečka na myši vykonávate priblíženie/oddialenie
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!