Tieňové dojo vlčej masky
Tieňové dojo vlčej masky
Tieňové dojo vlčej masky
Tieňové dojo vlčej masky
Pridať na zoznam prianí
Pridať do zbierky

Chlapci a dievčatá od 9 rokov si môžu zahrať napínavé bitky z 2. série televízneho seriálu NINJAGO® Dragons Rising s touto stavebnicou Tieňové dojo vlčej masky (71813). Nádherná nindžovská hračka je vybavená interaktívnymi funkciami a vlastnosťami, k...

Téma Ninjago
Rok vydania 2024
od 9 rokov
Odporúčaná cena 124.99 €

Kúpiť stavebnicu od 124.99 €

Zobraziť všetko

Chlapci a dievčatá od 9 rokov si môžu zahrať napínavé bitky z 2. série televízneho seriálu NINJAGO® Dragons Rising s touto stavebnicou Tieňové dojo vlčej masky (71813). Nádherná nindžovská hračka je vybavená interaktívnymi funkciami a vlastnosťami, ktoré deťom poskytnú nespočetné hodiny hrania.

Dvojposchodová stavebnica dojo obsahuje nádvorie, kde sa postavy môžu zapojiť do súboja vo vzduchu na konci pohyblivých priehľadných tyčí, takisto pascu, ktorú aktivuje vetva stromu, tajné dvere ukrývajúce meč, strom s reťazou na zadržiavanie väzňov, stojan na zbrane so 4 doplnkami zbraní, drôty, na ktorých sa nindžovia môžu pohybovať pomocou hákov, vlčiu hlavu, ktorá zhadzuje veľký kameň, krvavý mesiac a gong rozbitia.

Súčasťou zostaviteľného modelu je aj 8 minifigúrok postavičiek NINJAGO: Lezec Kai, Lezec Lloyd, Lezkyňa Nya a Lezec Zane, ktorí majú lezecké háky a doplnky katany, zloduchovia Lord Ras, Jordana a Cinder, ktorí majú doplnky meča, a Pazúrnatý bojovník vo vlčej maske.

1 e-shop ponúka túto stavebnicu
lego.sk
skladom
124.99 €
Momentálne sme nenašli žiadne ponuky z bazárov
Nenašli sme žiadny aktívny inzerát na bazároch.
Môžeš si vytvoriť strážcu cien, aby ti neunikla žiadna nová ponuka.
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopoch
Vývoj ceny na bazároch
U tejto stavebnice bohužiaľ nemáme momentálne zaznamenané jednotlivé minifigúrky.
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!