Strašidelný jarmok
Strašidelný jarmok
Strašidelný jarmok
Strašidelný jarmok
Strašidelný jarmok
Strašidelný jarmok
Strašidelný jarmok
Strašidelný jarmok
Strašidelný jarmok
Strašidelný jarmok
Strašidelný jarmok
Strašidelný jarmok
Pridať na zoznam prianí
Pridať do zbierky

Fanúšikovia virtuálnej reality a videohier sa v úžasnom svete LEGO® Hidden Side cítia ako doma. Fyzický a digitálny svet sa v ňom prelínajú a prinášajú úžasný zážitok pre jedného alebo viacerých hráčov. Táto hračka na lovenie duchov so strašidelným l...

Téma Hidden Side
Rok vydania 2020
od 8 rokov
Odporúčaná cena 49.99 €

Stavebnica obsahuje 5 minifigúriek

Zobraziť všetko

Kúpiť stavebnicu od 50.00 €

Zobraziť všetko
Fanúšikovia virtuálnej reality a videohier sa v úžasnom svete LEGO® Hidden Side cítia ako doma. Fyzický a digitálny svet sa v ňom prelínajú a prinášajú úžasný zážitok pre jedného alebo viacerých hráčov. Táto hračka na lovenie duchov so strašidelným lunaparkom (70432) kombinuje stavebnicový LEGO model s aplikáciou. Interakcia s modelom tak spúšťa udalosti v digitálnom svete. Digitálne interaktívna stavebnica • Model strašidelného lunaparku ožíva pri pohľade cez smart zariadenie s aplikáciou LEGO Hidden Side pre rozšírenú realitu. Deti potom môžu riešiť záhady, loviť duchov a bojovať proti hlavnému duchovi klaunovi Tragicovi v úžasnom digitálnom svete. A s horskou dráhou, atrakciou so simuláciou pádu a 5 minifigúrkami je scéna pripravená na nápaditú hru na postavy s kopcom zábavy. Neustále sa vyvíjajúci zážitok z digitálnej hry LEGO Hidden Side sa odohráva vo vymyslenom mestečku Newbury, kde strašia duchovia. Zážitok z hry v rozšírenej realite neustále vylepšujeme novým obsahom.
  • Táto LEGO® Hidden Side stavebnica v sebe spája otvorenú tvorivú hru LEGO stavebníc s digitálnou hrou. Výsledkom je pohlcujúci zážitok s využitím rozšírenej reality pre jedného alebo viacerých hráčov. Dokonalá hračka pre deti od ôsmich rokov.
  • Čo je v balení? Táto LEGO® stavebnica s využitím rozšírenej reality obsahuje interaktívny model strašidelného lunaparku v Hidden Side s horskou dráhou, atrakciou so simuláciou pádu a minifigúrkami Jacka, Parkera, J.B., Jimba Lobloa a Terryho Topa.
  • Model strašidelného lunaparku ožíva pri pohľade cez inteligentné zariadenie s bezplatnou aplikáciou LEGO® Hidden Side pre rozšírenú realitu. Deti následne môžu riešiť záhady, hľadať predmety a loviť duchov v strašidelnom digitálnom svete.
  • Hľadáte dokonalý darček na narodeniny alebo pri inej príležitosti pre deti vo veku od ôsmich rokov? Táto akčná stavebnica LEGO® Hidden Side je skvelým darčekom pre fanúšikov LEGO stavebníc a fanúšikov virtuálnej reality a videohier.
  • Po zostavení meria stavebnica LEGO® Hidden Side Strašidelný lunapark (70432) s podporou rozšírenej reality viac než 28 cm na výšku, 35 cm na šírku a 27 cm do hĺbky.
  • Stavebnica bez batérií. Aplikácia Hidden Side s rozšírenou realitou je kompatibilná so systémom iOS a Android. Kompatibilitu si môžete overiť na www.LEGO.com/devicecheck. Pred pripojením sa na internet by si deti mali vypýtať povolenie od rodičov.
  • Pustite sa do hry s touto hračkou LEGO® Hidden Side s využitím rozšírenej reality, je to skutočne hračka. Vnútri balenia aj na internete nájdete jednoduchý návod na stavanie. Takže stačí otvoriť vrecká s LEGO kockami a zábava sa môže začať.
  • LEGO® Hidden Side sa odohráva vo vymyslenom mestečku Newbury, kde duchovia strašia ľudí a budovy. Zážitok z hry s využitím rozšírenej reality neustále vylepšujeme novým obsahom, duchmi a udalosťami.
  • Stavebnice LEGO® Hidden Side spĺňajú najprísnejšie normy v odvetví a kritériá na kvalitu, aby sme zabezpečili, že všetky kocky a dieliky budú konzistentné, kompatibilné a budú sa dať opakovane jednoducho pripojiť aj odpojiť.
  • V spoločnosti LEGO Group kocky a dieliky dôsledne testujeme: hádžeme nimi, nahrievame, stláčame, skrúcame, a analyzujeme ich. Zaisťuje to, že každá stavebnica LEGO® Hidden Side spĺňa tie najvyššie globálne normy v oblasti bezpečnosti a kvality.
1 e-shop ponúka túto stavebnicu
allegro.sk
skladom
114.79 €
Našli sme 2 ponuky z bazárov
bazos.sk
50.00 €
bazos.sk
60.00 €
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopoch
Vývoj ceny na bazároch
Ako funguje ovládanie?
  • pravým tlačitkom myši (držaním) sa pohybujete v priestore
  • ľavým tlačitkom myši (držaním) vykonávate rotáciu
  • držaním kolečka na myši vykonávate priblíženie/oddialenie
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!