Tajomný hrad
Tajomný hrad
Tajomný hrad
Tajomný hrad
Tajomný hrad
Tajomný hrad
Tajomný hrad
Tajomný hrad
Tajomný hrad
Tajomný hrad
Tajomný hrad
Tajomný hrad
Tajomný hrad
Tajomný hrad
Tajomný hrad
Tajomný hrad
Tajomný hrad
Tajomný hrad
Pridať na zoznam prianí
Pridať do zbierky

Fanúšikovia virtuálnej reality a videohier milujú úžasný svet stavebníc zo série LEGO® Hidden Side™. Reálny a digitálny svet sa v ňom prelínajú a prinášajú úžasný zážitok z rozšírenej reality pre jedného alebo viacerých hráčov. Stavebnica LEGO Hidden...

Téma Hidden Side
Rok vydania 2020
od 9 rokov
Odporúčaná cena 109.99 €

Stavebnica obsahuje 5 minifigúriek

Zobraziť všetko

Fanúšikovia virtuálnej reality a videohier milujú úžasný svet stavebníc zo série LEGO® Hidden Side™. Reálny a digitálny svet sa v ňom prelínajú a prinášajú úžasný zážitok z rozšírenej reality pre jedného alebo viacerých hráčov. Stavebnica LEGO Hidden Side Tajomný hrad (70437) kombinuje zostaviteľný LEGO model s aplikáciou. Interakcia s modelom tak spúšťa udalosti v digitálnom svete.

Digitálne interaktívna hračka s motívom lovenia duchov
Pri pohľade cez inteligentné zariadenie s aplikáciouLEGO Hidden Side pre rozšírenú realitu tajomný hrad ožíva. Deti potom môžu objavovať, riešiť záhady, loviť duchov a bojovať proti hlavnému duchovi Mawovi vo vzrušujúcom digitálnom svete. Model hradu v „posadnutej“ verzii sa dá tiež rozložiť. Tak vznikne priestor pre scénu na hry na postavy nabité akciou s minifigúrkami Jacka, Parker, Vaughna, Nehmaara Reema a 2 tieňových bojovníkov.

Neustále sa vyvíjajúci zážitok z digitálnej hry
LEGO Hidden Side sa odohráva vo vymyslenom mestečku Newbury, kde duchovia strašia ľudí a budovy. Zážitok z hry v rozšírenej realite neustále vylepšujeme novým obsahom, postavami a špeciálnymi udalosťami.

  • Táto LEGO® Hidden Side stavebnica v sebe spája otvorenú a tvorivú hru LEGO stavebníc s digitálnou hrou. Výsledkom je pohlcujúci zážitok s využitím rozšírenej reality pre jedného alebo viacerých hráčov. Ideálne sa hodí pre deti od 9 rokov.
  • Čo je v balení? Digitálne interaktívny model hradu zo série LEGO® Hidden Side s množstvom manuálnych funkcií vrátane prístupnej vyhliadkovej veže. Súčasťou sú aj minifigúrky Jacka, Parker, Vaughna, Nehmaara Reema a 2 tieňových bojovníkov.
  • Pri pohľade cez inteligentné zariadenie s bezplatnou aplikáciou LEGO® Hidden Side™ pre rozšírenú realitu model tajomného hradu ožíva . Deti následne môžu riešiť záhady, hľadať predmety a loviť duchov v strašidelnom digitálnom svete.
  • Hľadáte dokonalý darček na narodeniny alebo na inú príležitosť pre deti vo veku od 9 rokov? Táto akčná stavebnica LEGO® Hidden Side je skvelým darčekom pre fanúšikov LEGO stavebníc a fanúšikov virtuálnej reality a videohier.
  • Po zostavení meria stavebnica LEGO® Hidden Side™ Tajomný hrad (70437) s podporou rozšírenej reality viac než 34 cm na výšku, 31 cm na šírku a 27 cm do hĺbky.
  • Stavebnica bez potreby použitia batérií. Aplikácia Hidden Side využívajúca rozšírenú realitu je kompatibilná s vybranými zariadeniami so systémom iOS a Android. Kompatibilitu si môžete overiť na www.LEGO.com/devicecheck. Pred pripojením sa na internet by si deti mali vypýtať povolenie od rodičov.
  • Pustite sa do hry s touto LEGO® Hidden Side hračkou s využitím rozšírenej reality, je to skutočne hračka. Vnútri balenia aj na internete nájdete jednoduchý návod na stavanie. Stačí teda otvoriť vrecká s LEGO kockami a zábava sa môže začať.
  • LEGO® Hidden Side sa odohráva vo vymyslenom mestečku Newbury, kde duchovia strašia ľudí a budovy. Zážitok z hry s využitím rozšírenej reality neustále vylepšujeme novým obsahom, duchmi a udalosťami.
  • Stavebnice LEGO® Hidden Side spĺňajú najprísnejšie normy v odvetví a kritériá na kvalitu, aby sme zabezpečili, že všetky kocky a dieliky budú konzistentné, kompatibilné a budú sa dať vždy ľahko spájať a oddeľovať.
  • V spoločnosti LEGO Group naše kocky a dieliky nechávame padať, zahrievame ich, stláčame, skrúcame a analyzujeme. Chceme sa tak uistiť, že každá stavebnica v sérii LEGO® Hidden Side spĺňa tie najprísnejšie globálne normy v oblasti bezpečnosti a kvality.
Žiadny e-shop momentálne neponúka túto stavebnicu
Túto stavebnicu momentálne neponúka žiadny e-shop.
Môžeš si vytvoriť strážcu cien, aby ti neunikla žiadna nová ponuka.
Momentálne sme nenašli žiadne ponuky z bazárov
Nenašli sme žiadny aktívny inzerát na bazároch.
Môžeš si vytvoriť strážcu cien, aby ti neunikla žiadna nová ponuka.
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopoch
Vývoj ceny na bazároch
Ako funguje ovládanie?
  • pravým tlačitkom myši (držaním) sa pohybujete v priestore
  • ľavým tlačitkom myši (držaním) vykonávate rotáciu
  • držaním kolečka na myši vykonávate priblíženie/oddialenie
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!