Stará rybárska bárka
Stará rybárska bárka
Stará rybárska bárka
Stará rybárska bárka
Stará rybárska bárka
Stará rybárska bárka
Stará rybárska bárka
Stará rybárska bárka
Stará rybárska bárka
Stará rybárska bárka
Stará rybárska bárka
Stará rybárska bárka
Pridať na zoznam prianí
Pridať do zbierky

Vtiahnite deti do zábavného sveta dobrodružstiev pri chytaní duchov s touto súpravou LEGO® Hidden Side™ 70419 Stará rybárska bárka. V tejto úžasnej stavebnici sa zostaviteľný LEGO model dopĺňa s hernou aplikáciou pre deti. Výsledkom je plne interaktí...

Téma Hidden Side
Rok vydania 2019
od 7 rokov
Odporúčaná cena 29.99 €

Stavebnica obsahuje 4 minifigúrky

Zobraziť všetko

Kúpiť stavebnicu od 18.00 €

Zobraziť všetko

Vtiahnite deti do zábavného sveta dobrodružstiev pri chytaní duchov s touto súpravou LEGO® Hidden Side™ 70419 Stará rybárska bárka. V tejto úžasnej stavebnici sa zostaviteľný LEGO model dopĺňa s hernou aplikáciou pre deti. Výsledkom je plne interaktívny zážitok z hry. Prevezmi si aplikáciu a zoskenuj model pomocou telefónu, čím model ožije. Do súpravy pribúdajú priebežné aktualizácie. V každej súprave ťa čaká jedinečný hlavný duch, s ktorým môžeš bojovať, nové záhady, ktoré môžeš riešiť, štýlové veci, ktoré môžeš hľadať, a duchovia, ktorých môžeš poraziť a zbierať. Vďaka tomu všetkému táto súprava LEGO Hidden Side posúva hranie s LEGO stavebnicami do novej dimenzie! Táto rybárska bárka sa rozdeľuje na dve časti. Spolu so strašidelným útesom zostaveným z kociek je táto stavebnica pre deti plná efektných detailov. Vďaka nim budeš chcieť stráviť hodiny so stavebnicou, ktorá roznieti tvoju predstavivosť. 2 minifigúrky hrdinov, minifigúrky kapitána a syna v strašidelnej verzii, rozkošná figúrka psa – ducha a figúrka albínskeho krokodíla prinášajú veľa zábavných prvkov na podnietenie hry.

  • Prevezmi si aplikáciu LEGO® Hidden Side™ a nasmeruj svoj telefón na starú rybársku bárku, čím táto stavebnica pre deti ožije a odhalí sa tajomná strana. Pohybuj telefónom dookola a objavuj neustále sa meniace prostredie skryté okolo modelu.
  • Táto hračka pre deti s prostredím rozšírenej reality obsahuje 4 minifigúrky: hrdinov Jacka Davidsa a Parker L. Jacksonovú, Kapitána Jonasa a jeho syna, Jonasa Jr., ďalej Davidsovho psa – ducha, Spencera, a tiež legendárneho albínskeho krokodíla. S minifigúrkami si môžeš inscenovať scény z príbehu.
  • Táto stavebnica starej rybárskej bárky obsahuje štýlovú námornícky ladenú rybársku bárku, ktorá sa dá rozdeliť na dve časti a opäť spojiť. Taktiež obsahuje útes zostavený z kociek, ktorý sa môže meniť na strašidelný.
  • Súpravy LEGO® Hidden Side™ sú zasadené v prostredí fiktívneho mestečka Newbury, kde duchovia strašia ľudí a budovy. Vďaka nim si deti môžu zahrať vzrušujúce dobrodružné scény pri hone na duchov, v ktorých sa kombinuje svet reálnych LEGO modelov s plne interaktívnou rozšírenou realitou.
  • Postav si reálnu súpravu a hraj sa s ňou. Potom môžeš súpravu nechať ožiť tak, že si ju budeš prezerať cez aplikáciu rozšírenej reality a tak umožníš ich vzájomnú interakciu.
  • Používanie aplikácie LEGO® Hidden Side™ je ako pozeranie sa cez okno na neprívetivú a hrozivú tajomnú stranu. V každej súprave je plno tajomných záhad, ktoré treba vyriešiť, duchov, ktorých treba poraziť, a tiež jedinečných hlavných duchov, ktorých treba premôcť.
  • Pre úplný zážitok z rozšírenej reality je potrebný tablet alebo mobilný telefón (ale nie je súčasťou balenia). Kompatibilné s vybranými zariadeniami iOS a Android. Skontroluj si kompatibilitu na www.LEGO.com/devicecheck. Predtým, ako deti navštívia službu, by mali požiadať o povolenie jej použitia.
  • Stroskotaná loď na ostrove meria vyše 19 cm na výšku, 24 cm na šírku a 12 cm do hĺbky.
  • Rybárska loď meria vyše 15 cm na výšku, 8 cm na šírku a 18 cm do hĺbky.
1 e-shop ponúka túto stavebnicu
allegro.sk
skladom
60.82 €
Našli sme 3 ponuky z bazárov
bazos.sk
-40%
18.00 €
bazos.sk
30.00 €
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopoch
Vývoj ceny na bazároch
Ako funguje ovládanie?
  • pravým tlačitkom myši (držaním) sa pohybujete v priestore
  • ľavým tlačitkom myši (držaním) vykonávate rotáciu
  • držaním kolečka na myši vykonávate priblíženie/oddialenie
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!