El Fuegovo kaskadérske lietadlo
El Fuegovo kaskadérske lietadlo
El Fuegovo kaskadérske lietadlo
El Fuegovo kaskadérske lietadlo
El Fuegovo kaskadérske lietadlo
El Fuegovo kaskadérske lietadlo
El Fuegovo kaskadérske lietadlo
El Fuegovo kaskadérske lietadlo
El Fuegovo kaskadérske lietadlo
El Fuegovo kaskadérske lietadlo
Pridať na zoznam prianí
Pridať do zbierky

Predstavujeme vám Hidden Side, kde sa spája fyzický a digitálny svet. Táto stavebnica LEGO® Hidden Side El Fuegovo kaskadérske lietadlo (70429) spája vrtuľové lietadlo s pokročilou technológiou. Výsledkom je neuveriteľný zážitok z hry v rozšírenej re...

Téma Hidden Side
Rok vydania 2020
od 7 rokov
Odporúčaná cena 29.99 €

Stavebnica obsahuje 3 minifigúrky

Zobraziť všetko

Kúpiť stavebnicu od 69.48 €

Zobraziť všetko
Predstavujeme vám Hidden Side, kde sa spája fyzický a digitálny svet. Táto stavebnica LEGO® Hidden Side El Fuegovo kaskadérske lietadlo (70429) spája vrtuľové lietadlo s pokročilou technológiou. Výsledkom je neuveriteľný zážitok z hry v rozšírenej realite pre jedného alebo viacerých hráčov! Úžasná interaktívna stavebnica El Fuegovo kaskadérske lietadlo pri použití smart zariadenia s aplikáciou LEGO Hidden Side odhaľuje strašidelný digitálny svet. Deti následne môžu loviť duchov, riešiť záhady a bojovať s hlavným duchom Harrym Caneom. A s minifigúrkami El Fuega, Jacka a Mary Breaksom a figúrkou psa Spencera deťom nič nebráni rozpútať tvorivú hru. Stále nový zážitok vo svete LEGO Hiden Side Stavebnice LEGO Hidden Side prinášajú LEGO modelom interaktívnu hru s využitím rozšírenej reality. Tento zážitok neustále vylepšujeme novým obsahom, duchmi a špeciálnymi udalosťami. Nainštalujte si bezplatnú aplikáciu pre rozšírenú realitu Hidden Side a naskenujte tento model, ktorý následne ožije!
  • Deti majú vďaka tejto stavebnici LEGO® Hidden Side s klasickým kaskadérskym lietadlom El Fuega možnosť spojiť hru s reálnymi modelmi s digitálnou hrou do pohlcujúceho zážitku v rozšírenej realite pre jedného alebo viacerých hráčov.
  • Čo je v balení? Táto LEGO® stavebnica s využitím rozšírenej reality obsahuje interaktívne kaskadérske lietadlo zo sveta Hidden Side, minifigúrky kostlivca El Fuega a Mary Breaksom a figúrku psa Spencera.
  • El Fuegovo kaskadérske lietadlo pri použití inteligentného zariadenia s bezplatnou aplikáciou pre rozšírenú realitu LEGO® Hidden Side odhaľuje strašidelný digitálny svet. Deti môžu následne riešiť záhady, hľadať skvelé predmety a bojovať s duchmi!
  • Táto stavebnica LEGO® Hidden Side El Fuegovo kaskadérske lietadlo je skvelý darček na Vianoce, narodeniny alebo inú príležitosť pre fanúšikov LEGO stavebníc a deti od siedmich rokov, ktoré milujú tvorivú a digitálnu hru.
  • Po zostavení meria model LEGO® Hidden Side El Fuegovo kaskadérske lietadlo (70429) viac než 8 cm na výšku, 22 cm na dĺžku a 22 cm na šírku.
  • Stavebnica bez batérií. Aplikácia Hidden Side s rozšírenou realitou je kompatibilná so systémom iOS a Android. Kompatibilitu si môžete overiť na www.LEGO.com/devicecheck. Pred pripojením sa na internet by si deti mali vypýtať povolenie od rodičov.
  • Táto stavebnica LEGO® Hidden Side s využitím rozšírenej reality obsahuje jednoduchý návod na stavanie, ktorý je navyše dostupný na internete. Stačí otvoriť balenie, roztrhnúť vrecká s kockami a vrhnúť sa na zábavu!
  • LEGO® Hidden Side sa odohráva vo vymyslenom mestečku Newbury, kde duchovia strašia ľudí a budovy. Zážitok z hry s využitím rozšírenej reality neustále vylepšujeme novým obsahom, duchmi a udalosťami.
  • Stavebnice LEGO® Hidden Side boli navrhnuté v súlade s najprísnejšími normami a kritériami v odvetví. Vďaka tomu sú LEGO kocky a dieliky konzistentné, kompatibilné a vždy sa dajú ľahko spojiť aj oddeliť.
  • V spoločnosti LEGO Group dôsledne testujeme naše LEGO® Hidden Side kocky a dieliky. Chceme sa tak uistiť, že každá stavebnica spĺňa tie najvyššie globálne normy v oblasti bezpečnosti a kvality.
1 e-shop ponúka túto stavebnicu
allegro.sk
skladom
69.48 €
Momentálne sme nenašli žiadne ponuky z bazárov
Nenašli sme žiadny aktívny inzerát na bazároch.
Môžeš si vytvoriť strážcu cien, aby ti neunikla žiadna nová ponuka.
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopoch
Vývoj ceny na bazároch
Ako funguje ovládanie?
  • pravým tlačitkom myši (držaním) sa pohybujete v priestore
  • ľavým tlačitkom myši (držaním) vykonávate rotáciu
  • držaním kolečka na myši vykonávate priblíženie/oddialenie
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!