Domček na strome
Domček na strome
Domček na strome
Domček na strome
Domček na strome
Domček na strome
Domček na strome
Domček na strome
Domček na strome
Domček na strome
Domček na strome
Domček na strome
Domček na strome
Domček na strome
Domček na strome
Domček na strome
Pridať na zoznam prianí
Pridať do zbierky

Stavaj, vystavuj a hraj sa s touto detailne prepracovanou stavebnicou obsahujúcou 3036 dielikov – LEGO® Ideas 21318 Domček na strome. Komplexný model pre skúsenejších LEGO staviteľov, s ktorým sa zabaví celá rodina. Obsahuje podstavec predstavujúci p...

Téma Ideas
Rok vydania 2019
od 16 rokov
Odporúčaná cena 249.99 €

Stavebnica obsahuje 4 minifigúrky

Zobraziť všetko

Kúpiť stavebnicu od 160.00 €

Zobraziť všetko

Stavaj, vystavuj a hraj sa s touto detailne prepracovanou stavebnicou obsahujúcou 3036 dielikov – LEGO® Ideas 21318 Domček na strome. Komplexný model pre skúsenejších LEGO staviteľov, s ktorým sa zabaví celá rodina. Obsahuje podstavec predstavujúci prírodné prostredie a 3 LEGO chalúpky stojace na strome – rodičovskú spálňu, kúpeľňu a detskú izbu. Strom má vymeniteľné súpravy prvkov zelených listov (na leto) a prvkov žltých a hnedých (jesenných) listov – tieto aj ďalšie prvky rastlín na podstavci sú všetky z trvalo udržateľného polyetylénu vyrobeného na rastlinnej báze. Koruna stromu a strechy chalúpok sa dajú kvôli ľahkému prístupu zložiť dole. Model je nabitý prvkami, ktoré inšpirujú k hre, vrátane zostaviteľného piknikového stola a stoličiek, hojdačky či táboráka. Ďalej obsahuje mapu k pokladu a prvok skrytého drahokamu, vďaka ktorému si môžeš inscenovať hon za pokladom. V súprave nájdeš aj žeriav s navijakom na balkóne chalúpky. S touto jedinečnou kreatívnou hračkou obsahujúcou minifigúrky mamy, otca a detí spolu s figúrkou vtáčika si môžeš inscenovať zábavné rodinné situácie. Navyše môže byť skvelým narodeninovým darčekom. Súčasťou je aj brožúra s pokynmi na stavanie a informácie o tvorcovi-fanúšikovi tejto súpravy z edície LEGO Ideas a LEGO dizajnérovi.

  • Táto súprava z edície LEGO® Ideas obsahuje 4 minifigúrky: mamu, otca a 2 deti a tiež figúrku vtáčika.
  • Táto podnetná stavebnica z 3036 dielikov obsahuje podstavec predstavujúci prírodné prostredie, strom s vymeniteľnými súpravami zelených listov (na leto) a žltých a hnedých (jesenných) listov a LEGO® Domček na strome s 3 chalúpkami, ktoré majú rodičovskú spálňu, kúpeľňu a detskú izbu.
  • Koruna stromu a strechy chalúpok sa pre ľahší prístup a hranie dajú zložiť dole.
  • Podstavec predstavujúci prírodné prostredie obsahuje zostaviteľný piknikový stôl so 4 stoličkami pre minifigúrky a rôzne prvky na piknik. Taktiež obsahuje zostaviteľný potôčik, hojdačku (visiacu zo stromu), táborák, prvok skrytého drahokamu, prvky rastlín a kríkov a rebrík k chalúpkam.
  • Lístie stromu obsahuje viac ako 180 rastlinných prvkov z polyetylénu vyrobeného na rastlinnej báze – z udržateľne získavanej cukrovej trstiny. Rôzne prvky rastlín okolo stromu sú tiež z tohto plastu vyrobeného na rastlinnej báze. Toto je prvý medzník skupiny LEGO® Group v rámci ambiciózneho záväzku do roku 2030 vyrábať produkty z trvalo udržateľných materiálov.
  • Chalúpka rodičovskej spálne obsahuje zostaviteľnú posteľ a rôzne prvky vrátane skrytých nožníc (ako odkaz na tvorcu-fanúšika, ktorý pracuje ako kaderník), loď vo fľaši, kompas, hodiny a tiež balkón s ručne obsluhovaným žeriavom s navijakom na zdvíhanie vecí hore do chalúpky.
  • Kúpeľňa obsahuje zostaviteľnú vaňu, WC a umývadlo.
  • Detská izba obsahuje poschodové postele a rôzne prvky ako knihu a mapu k pokladu.
  • Súčasťou tejto kreatívnej hračky z edície LEGO® Ideas je aj brožúra s pokynmi na stavanie a informácie o tvorcovi-fanúšikovi a LEGO dizajnérovi tejto úžasnej súpravy.
  • Meria viac ako 37 cm na výšku, 27 cm na šírku a 24 cm do hĺbky.
Celkovo 7 ponúk z e-shopov
mall.sk
skladom
-30%
175.50 €
allegro.sk
skladom
-30%
175.50 €
alza.sk
skladom
-29%
178.50 €
pompo.sk
skladom
-23%
191.30 €
4kids.sk
skladom
-22%
195.75 €
lego.sk
skladom
249.99 €
brickinvest.eu
skladom
266.78 €
Našli sme 3 ponuky z bazárov
bazos.sk
-36%
160.00 €
bazos.sk
-32%
170.00 €
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopoch
Vývoj ceny na bazároch
Ako funguje ovládanie?
  • pravým tlačitkom myši (držaním) sa pohybujete v priestore
  • ľavým tlačitkom myši (držaním) vykonávate rotáciu
  • držaním kolečka na myši vykonávate priblíženie/oddialenie
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!