Let s Dodo Airlines
Let s Dodo Airlines
Let s Dodo Airlines
Let s Dodo Airlines
Pridať na zoznam prianí
Pridať do zbierky

Dovoľte deťom popustiť uzdu ich fantázii so stavebnicou LEGO® Animal Crossing™ so stavebnicou Let s Dodo Airlines (77051). Dievčatá a chlapci od 7 rokov sa chystajú na palubu hydroplánu LEGO, aby preskúmali nový ostrov, rovnako ako vo videohre Animal...

Téma Animal Crossing
Rok vydania 2024
od 7 rokov
Odporúčaná cena 35.99 €

Kúpiť stavebnicu od 35.99 €

Zobraziť všetko

Dovoľte deťom popustiť uzdu ich fantázii so stavebnicou LEGO® Animal Crossing™ so stavebnicou Let s Dodo Airlines (77051). Dievčatá a chlapci od 7 rokov sa chystajú na palubu hydroplánu LEGO, aby preskúmali nový ostrov, rovnako ako vo videohre Animal Crossing.

Táto stavebnica plná funkcií umožňuje deťom vymýšľať si vlastné príbehy v známom prostredí Animal Crossing. Rovnako ako vo videohre, hračkárske letisko má mólo vedúce na pláž, riadiacu vežu a otvárajúcu sa oranžovú bránu. Keď dievčatá a chlapci postavia model lietadla, letenka umožní cestujúcim vstúpiť na palubu. Deti môžu roztočiť vrtuľu hydroplánu a predstaviť si, že pošlú minifigúrky pilota Wilbura a Tangyho na nový ostrov!

Návod na stavanie tejto stavebnice nájdu deti v aplikácii LEGO Builder, v ktorej si môžu približovať a otáčať modely v 3D prostredí a zistiť, ako rôzne si môžu upraviť letiskovú vlajku. Stavebnice zo série LEGO Animal Crossing dajú tvorivým dievčatám a chlapcom do rúk zábavu z ich obľúbenej videohry.

1 e-shop ponúka túto stavebnicu
lego.sk
nie je skladom
35.99 €
Momentálne sme nenašli žiadne ponuky z bazárov
Nenašli sme žiadny aktívny inzerát na bazároch.
Môžeš si vytvoriť strážcu cien, aby ti neunikla žiadna nová ponuka.
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopoch
Vývoj ceny na bazároch
U tejto stavebnice bohužiaľ nemáme momentálne zaznamenané jednotlivé minifigúrky.
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!