Toyota GR Supra
Toyota GR Supra
Toyota GR Supra
Toyota GR Supra
Toyota GR Supra
Toyota GR Supra
Toyota GR Supra
Toyota GR Supra
Toyota GR Supra
Toyota GR Supra
Toyota GR Supra
Pridať na zoznam prianí
Pridať do zbierky

Stavebnica LEGO® Speed Champions (76901) Toyota GR Supra deťom a milovníkom áut v každom veku umožňuje pridať si do zbierky model jedného z najslávnejších supervýkonných športiakov. Táto autentická replika je plná realistických prvkov, takže si stavi...

Téma Speed Champions
Rok vydania 2021
od 7 rokov
Odporúčaná cena 23.49 €

Stavebnica obsahuje 1 minifigúrku

Zobraziť všetko

Kúpiť stavebnicu od 10.00 €

Zobraziť všetko

Stavebnica LEGO® Speed Champions (76901) Toyota GR Supra deťom a milovníkom áut v každom veku umožňuje pridať si do zbierky model jedného z najslávnejších supervýkonných športiakov. Táto autentická replika je plná realistických prvkov, takže si stavitelia užijú pútavý staviteľský zážitok, ktorý je dokonalý na vystavenie a ešte lepší na vysokovýkonnú pretekársku akciu!

Inšpiratívne prvky
Toto zberateľské auto sa dodáva so širokou karosériou, na ktorú možno pripnúť kokpit s 2 sedadlami a ešte viac autentických prvkov. Navyše vďaka minifigúrke šoféra Toyoty v jeho pretekárskom obleku, bezpečnostnej helme a hasáku deti získajú kopu inšpirácie pre hry v plnej rýchlosti.

Výnimočné modely, ktoré na pretekárskej dráhe zažiaria
Stavebnice zo série LEGO Speed Champions ponúkajú miniatúry najobľúbenejších a najznámejších automobilov na svete. Tieto vozidlá sú dokonalou voľbou na vystavenie i pretekársku akciu s ďalšími autami z radu Speed Champions.

  • Máš šancu získať vlastnú autentickú LEGO® repliku legendárneho auta Toyota GR Supra. Dokonalá stavebnica pre chlapcov a dievčatá vo veku od 7 rokov, ktoré sú nadšencami pre ikonické športiaky.
  • Čo je v balení? Všetko potrebné na postavenie repliky auta Toyota GR Supra, minifigúrka šoféra v pretekárskom obleku Toyota, bezpečnostná helma a hasák.
  • Deti a milovníci áut môžu pri stavaní repliky auta Toyota GR Supra objaviť všetky prvky, ktoré má aj v skutočnosti, a neskôr si model vystaviť alebo si s kamarátmi užiť vzrušujúcu pretekársku akciu v duchu radu Speed Champions.
  • Táto 299-dielna stavebnica LEGO® Speed Champions (76901) Toyota GR Supra je zdrojom vzrušujúceho staviteľského zážitku a je skvelým darček pre všetkých milovníkov vysokovýkonných áut.
  • Replika auta Toyota GR Supra meria 4 cm na výšku, 16 cm na dĺžku a 7 cm na šírku. Navyše vďaka svojej karosérii s 8 výstupkami ponúka priestor pre 2 minifigúrky a autentické prvky.
  • Táto stavebnica auta nevyžaduje batérie. Poháňa ju detská fantázia – pretekárska akcia sa teda nikdy neskončí!
  • Dodáva sa s ľahko pochopiteľným podrobným návodom na stavanie.
  • Sety z radu LEGO® Speed Champions deťom a milovníkom áut dávajú možnosť objaviť tie najparádnejšie autá na svete prostredníctvom kvalitných modelov, ktoré sú skvelou voľbou na hry aj na vystavenie.
  • LEGO® kocky spĺňajú tie najprísnejšie normy v odvetví už od roku 1958, vďaka čomu sú vždy konzistentné, kompatibilné a vždy sa ľahko oddeľujú.
  • LEGO® Speed Champions stavebnice dôkladne testujeme s cieľom zaistiť, aby každá z nich spĺňala prísne normy v oblasti bezpečnosti.
3 e-shopy ponúkajú túto stavebnicu
pompo.sk
nie je skladom
-11%
20.89 €
allegro.sk
skladom
27.63 €
brickinvest.eu
skladom
28.76 €
Našli sme 3 ponuky z bazárov
bazos.sk
-57%
10.00 €
bazos.sk
-36%
15.00 €
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopoch
Vývoj ceny na bazároch
Ako funguje ovládanie?
  • pravým tlačitkom myši (držaním) sa pohybujete v priestore
  • ľavým tlačitkom myši (držaním) vykonávate rotáciu
  • držaním kolečka na myši vykonávate priblíženie/oddialenie
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!