Hrdozobec
Hrdozobec
Hrdozobec
Hrdozobec
Hrdozobec
Hrdozobec
Hrdozobec
Hrdozobec
Hrdozobec
Pridať na zoznam prianí
Pridať do zbierky

Dovoľte deťom znovu prežiť očarujúce dobrodružstvá s Harrym Potterom™ a vytvoriť si hravý výstavný kúsok s týmto hračkárskym Hrdozobcom (76427), doteraz najväčším modelom milovaného hipogrifa z kociek LEGO®. Táto stavebnica bude zábavným darčekom pre...

Téma Harry Potter
Rok vydania 2024
od 9 rokov
Odporúčaná cena 59.99 €

Kúpiť stavebnicu od 57.90 €

Zobraziť všetko

Dovoľte deťom znovu prežiť očarujúce dobrodružstvá s Harrym Potterom™ a vytvoriť si hravý výstavný kúsok s týmto hračkárskym Hrdozobcom (76427), doteraz najväčším modelom milovaného hipogrifa z kociek LEGO®. Táto stavebnica bude zábavným darčekom pre chlapcov, dievčatá a všetkých fanúšikov od 9 rokov a obsahuje polohovateľnú figúrku LEGO čarovného tvora, ako aj malú zostaviteľnú časť Hagridovho dvora s 2 tekvicami a figúrkou vtáčika na tvorivé príbehy či vystavenie. Nakloňte hlavu Hrdozobca, roztvorte mu krídla do lietajúcich póz a nastavte mu nohy na chôdzu, sedenie či do ikonického úklonu.

Doprajte deťom ešte lepší staviteľský zážitok vďaka aplikácii LEGO Builder, kde si môžu modely približovať, otáčať v 3D prostredí, ukladať si svoje stavebnice a sledovať postup stavania.

Táto zberateľská stavebnica zo série LEGO Harry Potter ponúka vášmu malému čarodejníkovi, čarodejnici alebo muklovi™ zábavnú tvorivú aktivitu, ktorú si užij sami alebo s priateľmiú. Tieto modely možno skombinovať s inými stavebnicami zo série LEGO Harry Potter (predávané samostatne) a znásobiť si tak herné možnosti.

4 e-shopy ponúkajú túto stavebnicu
alza.sk
nie je skladom
-3%
57.90 €
amazon.de
nie je skladom
59.99 €
lego.sk
nie je skladom
59.99 €
allegro.sk
skladom
59.99 €
Momentálne sme nenašli žiadne ponuky z bazárov
Nenašli sme žiadny aktívny inzerát na bazároch.
Môžeš si vytvoriť strážcu cien, aby ti neunikla žiadna nová ponuka.
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopoch
Vývoj ceny na bazároch
U tejto stavebnice bohužiaľ nemáme momentálne zaznamenané jednotlivé minifigúrky.
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!