Invisible Hand™
Invisible Hand™
Invisible Hand™
Invisible Hand™
Invisible Hand™
Invisible Hand™
Invisible Hand™
Invisible Hand™
Invisible Hand™
Pridať na zoznam prianí
Pridať do zbierky

Predstavte si, že vediete separatistickú flotilu do boja, rovnako ako generál Grievous vo filme Star Wars: Pomsta Sithov s týmto zostaviteľným modelom Invisible Hand zo série hviezdnych lodí LEGO® Star Wars™. Pretvorte si všetky autentické...

Téma Star Wars
Rok vydania 2024
od 18 rokov
Odporúčaná cena 52.99 €

Kúpiť stavebnicu od 52.99 €

Zobraziť všetko

Predstavte si, že vediete separatistickú flotilu do boja, rovnako ako generál Grievous vo filme Star Wars: Pomsta Sithov s týmto zostaviteľným modelom Invisible Hand zo série hviezdnych lodí LEGO® Star Wars™. Pretvorte si všetky autentické detaily lode vrátane hangáru, v ktorom Anakin Skywalker a Obi-Wan Kenobi pristáli vo svojich hviezdnych stíhačkách. Spojovacie kocky a úchyty vám dokonca umožnia oddeliť prednú polovicu hviezdnej lode od zadnej, presne tak, ako sa rozlomila na polovicu počas svojho ohnivého zostupu do atmosféry Coruscantu. Vystavte si vozidlo Star Wars na zostaviteľnom podstavci s ceduľkou a kockou k 25. výročiu série LEGO Star Wars.

Tento zostaviteľný výstavný model, ktorý je súčasťou zberateľskej série stredne veľkých hviezdnych lodí LEGO Star Wars poslúži ako výborný darček pre fanúšikov Star Wars a zberateľov.

Celú komplexnú tvorivú staviteľskú výzvu, ktorú ponúka táto jedinečná stavebnica LEGO Star Wars pre dospelých, si môžete spríjemniť pomocou aplikácie LEGO Builder. V appke si môžete približovať a otáčať svoje stavebnice na obrazovke v 3D zobrazení a ešte viac.

1 e-shop ponúka túto stavebnicu
lego.sk
skladom
52.99 €
Momentálne sme nenašli žiadne ponuky z bazárov
Nenašli sme žiadny aktívny inzerát na bazároch.
Môžeš si vytvoriť strážcu cien, aby ti neunikla žiadna nová ponuka.
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopoch
Vývoj ceny na bazároch
U tejto stavebnice bohužiaľ nemáme momentálne zaznamenané jednotlivé minifigúrky.
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!