Lloydov robot so živelnou silou
Lloydov robot so živelnou silou
Lloydov robot so živelnou silou
Lloydov robot so živelnou silou
Pridať na zoznam prianí
Pridať do zbierky

Chlapci a dievčatá od 7 rokov si môžu zinscenovať príbehy z 2. série televízneho seriálu NINJAGO® Dragons Rising s týmto modelom Lloydov robot so živelnou silou (71817). Hračkársky robot má polohovateľné ramená a nohy, ktoré sa dajú nakláňať a otáčať...

Téma Ninjago
Rok vydania 2024
od 7 rokov
Odporúčaná cena 19.49 €

Kúpiť stavebnicu od 19.49 €

Zobraziť všetko

Chlapci a dievčatá od 7 rokov si môžu zinscenovať príbehy z 2. série televízneho seriálu NINJAGO® Dragons Rising s týmto modelom Lloydov robot so živelnou silou (71817). Hračkársky robot má polohovateľné ramená a nohy, ktoré sa dajú nakláňať a otáčať do dramatických bojových postojov, plus veľké kladivo, rotujúci trup, 2 veľké doplnky meča katana a kokpit s priestorom pre minifigúrku.

S týmto jedinečným prispôsobiteľným robotom si deti môžu postaviť svoju vlastnú figúrku robota! Jeho odnímateľné nohy, ruky a trup možno skombinovať s časťami 3 ďalších zostaviteľných figúrok robotov: Coleov živelný zemský robot (71806), Sorin živelný technický robot (71807) a Kaiov živelný ohnivý robot (71807) (predávané samostatne). Deti si môžu užiť hodiny zábavy pri kombinovaní a prepájaní súčastí robotov a vytvoria si vlastnú akčnú figúrku.

Nindžovská hračka obsahuje aj 3 minifigúrky – Lloyda s prvkom meča katana, Nyu s prvkom meča katana a Cinder s prvkom meča – a deti si tak môžu zahrať napínavé akčné príbehy s nindžami.

2 e-shopy ponúkajú túto stavebnicu
lego.sk
nie je skladom
19.49 €
allegro.sk
skladom
31.42 €
Momentálne sme nenašli žiadne ponuky z bazárov
Nenašli sme žiadny aktívny inzerát na bazároch.
Môžeš si vytvoriť strážcu cien, aby ti neunikla žiadna nová ponuka.
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopoch
Vývoj ceny na bazároch
U tejto stavebnice bohužiaľ nemáme momentálne zaznamenané jednotlivé minifigúrky.
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!