Vodný drak
Vodný drak
Vodný drak
Vodný drak
Vodný drak
Vodný drak
Vodný drak
Vodný drak
Vodný drak
Vodný drak
Vodný drak
Vodný drak
Vodný drak
Pridať na zoznam prianí
Pridať do zbierky

S mimoriadne detailnou stavebnicou Vodný drak (71754) môžu deti zažívať neuveriteľné príbehy zo seriálu NINJAGO®: Seabound. Tento impozantný drak má pohyblivú hlavu, čeľusť, nohy, krk, krídla a ohybný chvost, ktorý sa dá použiť ako zbraň a pripraví d...

Téma Ninjago
Rok vydania 2021
od 9 rokov
Odporúčaná cena 77.99 €

Stavebnica obsahuje 4 minifigúrky

Zobraziť všetko

Kúpiť stavebnicu od 70.00 €

Zobraziť všetko

S mimoriadne detailnou stavebnicou Vodný drak (71754) môžu deti zažívať neuveriteľné príbehy zo seriálu NINJAGO®: Seabound. Tento impozantný drak má pohyblivú hlavu, čeľusť, nohy, krk, krídla a ohybný chvost, ktorý sa dá použiť ako zbraň a pripraví deťom dlhé hodiny obohacujúcej zábavy.

Špičkové hračky pre deti
Draka dopĺňa ešte 5 minigúrok: NRG Nya, potápač Zane s plutvami, princ Kalmaar a 2 nebezpeční strážcovia Maaray, s ktorými môžu deti inscenovať vzrušujúce súboje o cenný vlnový amulet. Nechýba ani miniponorka s kabínou pre potápača Zanea a výstavný stojan pre amulet.

Úžasné hračky na ohurovanie kamarátov
Stavebnice zo série LEGO® NINJAGO ponúkajú deťom s bohatou predstavivosťou únik do zábavného fantazijného sveta, v ktorom sa môžu zapojiť do nekonečného úsilia hrdinských nindžov o záchranu NINJAGO City. Fanúšikovia nindžov a ich kamaráti si môžu vybrať z pestrej ponuky stavebníc, medzi ktorými nechýbajú silní roboti, detailné lode a superrýchle stíhačky.

  • Stavebnica LEGO® NINJAGO® Vodný drak (71754) s mimoriadne pohyblivým drakom, s ktorým si môžu fanúšikovia nindžov pripomenúť akčné scény zo seriálu NINJAGO: Seabound a zažiť nekonečné hodiny plné zábavy.
  • Súčasťou je 5 minifigúrok: NRG Nya, potápač Zane, princ Kalmaar a 2 strážcovia Maaray, pričom všetci majú parádne zbrane na obohatenie detských hier.
  • Drak má mimoriadne pohyblivé krídla, nohy a krk, otváraciu čeľusť a ohybný chvost, ktorý sa dá použiť ako zbraň v boji proti strážcom Maaray.
  • Stavebnica zároveň obsahuje miniponorku s otváracou kabínou pre potápača Zanea a vzácny vlnový amulet, ktorý si môžete vystaviť v modeli inšpirovanom morským dnom.
  • Táto úžasne detailná nindžovská stavebnica pre deti vo veku od 9 rokov je plná rôznych prvkov a minifigúrok, pričom ide o špičkový kúsok na ohúrenie kamarátov.
  • Vodný drak meria vyše 14 cm na výšku, takže deti si ho môžu s hrdosťou vystaviť v spálni na oslavu porážky strážcov Maaray v boji.
  • Nenechajte si ujsť ani ďalšie stavebnice inšpirované seriálom NINJAGO®: Seabound, medzi ktorými nechýba Lloydov vodný robot (71750), Chrám nekonečného mora (71755) a Odmena na vlnách (71756).
  • LEGO® NINJAGO® je séria úchvatných a kreatívnych stavebníc na hranie aj vystavenie, ktoré malým nindžom umožňujú uniknúť do pohlcujúceho fantasy sveta.
  • Už viac ako šesť desaťročí sa LEGO® kocky vyrábajú z vysokokvalitných materiálov, aby ich bolo možné zakaždým dobre spojiť a oddeliť – nepotrebujete na to nindžovské schopnosti ani silu!
  • LEGO® kocky spĺňajú prísne bezpečnostné normy, takže deti sú pri hre s nimi v bezpečí.
1 e-shop ponúka túto stavebnicu
allegro.sk
skladom
94.69 €
Našli sme 1 ponuku z bazárov
bazos.sk
-10%
70.00 €
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopoch
Vývoj ceny na bazároch
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!