Dedina strážcov
Dedina strážcov
Dedina strážcov
Dedina strážcov
Dedina strážcov
Dedina strážcov
Dedina strážcov
Dedina strážcov
Dedina strážcov
Dedina strážcov
Dedina strážcov
Dedina strážcov
Dedina strážcov
Dedina strážcov
Pridať na zoznam prianí
Pridať do zbierky

Fanúšikovia nindžov sú už teraz pripravení na hry plné akčných scén z televízneho seriálu LEGO® NINJAGO® v dedine strážcov (71748). Súčasťou tejto úžasne prepracovanej nindžovskej stavebnice je väznica ukrytá vnútri dračej tlamy, vyzbrojená skrytými ...

Téma Ninjago
Rok vydania 2021
od 8 rokov
Odporúčaná cena 48.99 €

Stavebnica obsahuje 5 minifigúriek

Zobraziť všetko

Kúpiť stavebnicu od 99.08 €

Zobraziť všetko

Fanúšikovia nindžov sú už teraz pripravení na hry plné akčných scén z televízneho seriálu LEGO® NINJAGO® v dedine strážcov (71748). Súčasťou tejto úžasne prepracovanej nindžovskej stavebnice je väznica ukrytá vnútri dračej tlamy, vyzbrojená skrytými vystreľovačmi a pascou, ktorá postavy zavesí dole hlavou zo stromu.

Darčeky, ktoré deti ohúria!
Set obsahuje 5 minifigúrok: ostrovného Colea, Jaya a Kaia, náčelníka Mammatusa a Strážcu hromov, ktorí sú vyzbrojení štýlovými zbraňami. Deti tak môžu zvádzať boje o vzácny amulet búrky. Na vrchu stavebnice tiež stojí kamenný totem, ktorý možno rozdeliť na 3 rôzne príšery.

Štýlové hračky pre deti
Bojové hračky zo série LEGO NINJAGO deti dostávajú od obrazoviek a vťahujú ich do sveta fantastickej akcie. V tejto úžasnej kolekcii nindžovských hračiek vrátane drakov, robotov a chrámov sa naučia zručnosti, ktoré sa im neskôr zídu v živote. V spoločnosti svojich obľúbených hrdinov môžu zvádzať boje proti zákerným zloduchom.

  • Súčasťou stavebnice dediny strážcov (71747) zo série LEGO® NINJAGO® je prepracovaný interaktívny brloh v džungli, v ktorom môžu deti zinscenovať úžasné bojové scény.
  • Obsahuje 5 vyzbrojených minifigúrok zo seriálu LEGO® NINJAGO®: ostrovného Colea, Jaya a Kaia, náčelníka Mammatusa a Strážcu hrmotu.
  • Súčasťou tejto nindžovskej stavebnice je väzenská cela vnútri dračej hlavy, nebezpečná nástraha v tvare listu, skryté vystreľovače a kamenný totem, ktorý možno rozdeliť na tri postavy.
  • Táto 632-dielna stavebnica je zábavným modelom pre deti od 8 rokov, ktorý privíta každý milovník nindžov ako darček na narodeniny alebo Vianoce.
  • Dedina strážcov meria vyše 22 cm na výšku, 19 cm na dĺžku a 29 cm na šírku, takže keď si ju deti vystavia v izbe, zaiste ohúri všetkých kamarátov.
  • Rozhliadni sa po ďalších NINJAGO® setoch inšpirovaných rovnomenným seriálom vrátane stavebníc Llyodova motorka do džungle (71745), Drak z džungle (71746) a Námorná bitka s katamaránom (71748).
  • LEGO® NINJAGO® ponúka úžasnú kolekciu štýlových hračiek pre deti, s ktorou zažijú hodiny nápaditej zábavy, naučia sa dôležité zručnosti do života a vydajú sa na dobrodružstvá so svojimi hrdinskými nindžami.
  • Už vyše šesť desaťročí sa LEGO® kocky vyrábajú z vysokokvalitných materiálov, aby ich bolo možné vždy dobre oddeliť a spojiť – netreba na to mať nindža schopnosti!
  • LEGO® kocky spĺňajú najvyššie bezpečnostné normy na svete. Deti sú tak s LEGO stavebnicami v bezpečí.
1 e-shop ponúka túto stavebnicu
allegro.sk
skladom
99.08 €
Momentálne sme nenašli žiadne ponuky z bazárov
Nenašli sme žiadny aktívny inzerát na bazároch.
Môžeš si vytvoriť strážcu cien, aby ti neunikla žiadna nová ponuka.
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopoch
Vývoj ceny na bazároch
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!