Chrám cisára bláznovstva
Chrám cisára bláznovstva
Chrám cisára bláznovstva
Chrám cisára bláznovstva
Chrám cisára bláznovstva
Chrám cisára bláznovstva
Chrám cisára bláznovstva
Chrám cisára bláznovstva
Chrám cisára bláznovstva
Chrám cisára bláznovstva
Pridať na zoznam prianí
Pridať do zbierky

Ohromujúci LEGO® NINJAGO® chrám nindžov so šiestimi minifigúrkami vrátane digitálnych verzií Jaya a Colea a Unagamiho, zlého vládcu ríše Prime Empire. S týmto chrámom a minifigúrkami nindžov môžu dobrodružné deti zažívať nekonečnú zábavu pri vytváran...

Téma Ninjago
Rok vydania 2020
od 9 rokov
Odporúčaná cena 79.99 €

Stavebnica obsahuje 6 minifigúriek

Zobraziť všetko

Kúpiť stavebnicu od 30.00 €

Zobraziť všetko
Ohromujúci LEGO® NINJAGO® chrám nindžov so šiestimi minifigúrkami vrátane digitálnych verzií Jaya a Colea a Unagamiho, zlého vládcu ríše Prime Empire. S týmto chrámom a minifigúrkami nindžov môžu dobrodružné deti zažívať nekonečnú zábavu pri vytváraní vzrušujúceho záverečného súboja hry z televízneho seriálu. Najlepšia hračkárska stavebnica chrámu LEGO® NINJAGO® chrám poslúži ako stredobod činností a vzrušenia deťom s predstavivosťou pri ich snahe dostať sa až na jeho vrchol. Musia sa vyhnúť pasciam a použiť kľúčové katany, aby sa dostali cez Sushimiho v jeho suši kuchyni. Následne môžu otvoriť bránu a odhaliť Unagamiho trón. Náročné a zábavné stavebnice Stavebnice LEGO® NINJAGO® deťom umožňujú vstúpiť do sveta dobrodružstiev, kde sa môžu pridať k nindža hrdinom v boji proti silám zla. Fanúšikovia seriálu NINJAGO budú unesení hrou s týmito úžasnými akčnými nindža hračkami vrátane áut, drakov, chrámov, figúrok a mnoho iného.
  • Neuveriteľná LEGO® NINJAGO® stavebnica chrámu so vzrušujúcimi pascami a prvkami, ako aj šiestimi minifigúrkami z hry Prime Empire. Poslúži ako ideálny darček pre deti, ktoré milujú hru s príbehmi a postavami hrdinských nindžov.
  • Táto stavebnica obsahuje NINJAGO® chrám a šesť minifigúrok vrátane digitálnych verzií Jaya, Lloyda a Colea a zloduchov Unagamiho, vojaka s červeným priezorom a Sushimiho zo sveta NINJAGO. Deti naplno zapnú svoju tvorivosť a pustia sa do bojov.
  • Tento úžasne detailný model chrámu ponúka hodiny vzrušujúcej zábavy pre deti. Môžu sa pokúsiť vyhnúť sa všetkým pasciam a hrôzostrašnému Sushimimu a následne použiť tri kľúčové katany na odhalenie Unagamiho trónu na vrchole chrámu.
  • Tento 810-dielny model chrámu zaručuje odmeňujúci zážitok zo stavania pre deti a chlapcov vo veku od deviatich rokov a poslúži ako skvelý narodeninový, vianočný darček alebo LEGO darček pri akejkoľvek príležitosti.
  • Novinka na január 2020: táto dobrodružná hračka má tú správnu veľkosť na hru doma alebo hrdé vystavenie, napríklad na polici v detskej izbe. Cisársky chrám meria 38 cm na výšku, 22 cm na dĺžku a 28 cm na šírku.
  • Táto nindža stavebnica nevyžaduje batérie. Je pripravená na samostatnú hru alebo zábavu s kamarátmi ihneď po zostavení. Akcia s týmito dobrodružnými hračkami sa nemusí zastaviť ani na sekundu.
  • Táto nindža stavebnica predstavuje ideálnu staviteľskú úlohu pre deti, ktoré môžu pomocou jednoduchého návodu zložiť z kociek túto úžasnú akčnú hračku.
  • Modelové stavebnice LEGO® NINJAGO® pre deti stimulujú ich tvorivosť a umožňujú im uniknúť do vzrušujúceho sveta dobrodružstiev, kde môžu spojiť sily so svojimi obľúbenými nindža hrdinami a zažívať s nimi nekonečné zábavné a vzrušujúce súboje.
  • LEGO® kocky použité v tejto stavebnici spĺňajú tie najprísnejšie normy v odvetví už viac než 60 rokov, vďaka čomu sú vždy konzistentné, kompatibilné a vždy sa ľahko oddeľujú. Neporazí ich dokonca ani Unagami!
  • LEGO® kocky použité v tejto akčnej hračke neúprosne testujeme a spĺňajú tie najprísnejšie globálne normy v oblasti bezpečnosti a kvality. Keď vyberiete LEGO hračku ako dar pre svoje deti, máte istotu, že ste v bezpečných rukách.
1 e-shop ponúka túto stavebnicu
allegro.sk
skladom
116.77 €
Našli sme 2 ponuky z bazárov
bazos.sk
-63%
30.00 €
bazos.sk
-16%
67.00 €
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopoch
Vývoj ceny na bazároch
Ako funguje ovládanie?
  • pravým tlačitkom myši (držaním) sa pohybujete v priestore
  • ľavým tlačitkom myši (držaním) vykonávate rotáciu
  • držaním kolečka na myši vykonávate priblíženie/oddialenie
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!