Hráčska burza
Hráčska burza
Hráčska burza
Hráčska burza
Hráčska burza
Hráčska burza
Hráčska burza
Hráčska burza
Hráčska burza
Pridať na zoznam prianí
Pridať do zbierky

Toto je skvelá LEGO® NINJAGO® nindža tržnica s 9 LEGO minifigúrkami vrátane NINJAGO digitálnej verzie Jaya a avatara Nye, ako aj ďalších mininindžov a zloduchov. S týmito zberateľskými figúrkami nindžov a množstvom skvelých doplnkov môžu fanúšikovia ...

Téma Ninjago
Rok vydania 2020
od 7 rokov
Odporúčaná cena 34.99 €

Stavebnica obsahuje 9 minifigúriek

Zobraziť všetko

Kúpiť stavebnicu od 92.62 €

Zobraziť všetko
Toto je skvelá LEGO® NINJAGO® nindža tržnica s 9 LEGO minifigúrkami vrátane NINJAGO digitálnej verzie Jaya a avatara Nye, ako aj ďalších mininindžov a zloduchov. S týmito zberateľskými figúrkami nindžov a množstvom skvelých doplnkov môžu fanúšikovia seriálu NINJAGO naplno pustiť uzdu fantázii a vytvárať scény z hráčskej tržnice v hre Prime Empire. Nový spôsob stavania stavebnice s nindža zberateľskými kúskami Služba Instructions PLUS ponúka interaktívny návod tejto nindžovskej stavebnice. Je dostupná v bezplatnej aplikácii LEGO Life a obsahuje nástroje na ovládanie zobrazenia, čo pomôže deťom túto LEGO stavebnicu zložiť. Dokonalé stavebnicové hračky Stavebnice LEGO NINJAGO poslúžia ako dokonalý darček pre deti. Otvárajú im dvere do mýtického sveta dobrodružstva, kde sa môžu pridať k nindža hrdinom v boji proti silám zla. Fanúšikovia sveta NINJAGO® zažijú nekonečnú zábavu pri hre na postavy s akčnými hračkami, ktoré obsahujú herné figúrky, zostaviteľné hračky, autá, draky a iné.
  • Ohromujúca LEGO® tržnica s deviatimi exkluzívnymi LEGO minifigúrkami z hry Prime Empire. Toto je dokonalý darček pre deti, ktoré milujú svet NINJAGO® a hru na vlastné príbehy so zberateľskými nindža hračkami.
  • Stavebnica obsahuje 9 minifigúrok vrátane NINJAGO® digitálnej verzie Jaya a avatarov Nye a Colea. Okrem toho v nej nájdete exkluzívne figúrky ružového Zanea a Harumi. Súčasťou tržnice je obchod so zbraňami a stánok s čapicami pre herné možnosti.
  • Táto úžasná LEGO® tržnica má stánky,ktoré ponúkajú šesť rôznych nindža čapíc a sortiment nových zbraní, ktoré rozprúdia predstavivosť detí. Tie môžu upraviť vzhľad a výbavu deviatich figúrok a znova vdýchnuť život akcii na hráčskej tržnici.
  • Táto 218-dielna hračkárska tržnica umožňuje rýchle zostavenie. Je určená pre deti vo veku od siedmich rokov a poslúži ako skvelý narodeninový darček. Novinka na január 2020: tieto nindža hračky sú zárukou nekončiacej zábavy pre tvorivé deti.
  • Táto hráčska tržnica má tú správnu veľkosť na hru doma, prípadne si ju môžete zobrať kamkoľvek so sebou. Stánok s kľúčovou katanou meria 14 cm na výšku a 9 cm na šírku.
  • Táto stavebnica nevyžaduje batérie. Je pripravená na samostatnú hru alebo akciu s kamarátmi ihneď po zostavení. Zábava s týmito nindža zberateľskými kúskami sa nikdy nekončí.
  • Služba Instructions PLUS ponúka interaktívny návod, vďaka čomu bude stavanie tejto LEGO® tržnice ešte zábavnejšie. Je dostupná v bezplatnej aplikácii LEGO Life a obsahuje nástroje na ovládanie zobrazenia, vďaka ktorým sa deti zabavia pri stavaní.
  • Stavebnice LEGO® NINJAGO® pre deti stimulujú ich tvorivosť a umožňujú im uniknúť do vzrušujúceho sveta dobrodružstiev, kde môžu spojiť sily so svojimi obľúbenými nindža hrdinami a zažívať s nimi nekonečné dobrodružstvá a súboje.
  • LEGO® kocky použité v tejto stavebnici spĺňajú tie najprísnejšie normy v odvetví už viac než 60 rokov, vďaka čomu sú vždy konzistentné, kompatibilné a vždy sa ľahko oddeľujú.
  • LEGO® kocky použité v tejto akčnej hračke neúprosne testujeme a spĺňajú tie najprísnejšie globálne normy v oblasti bezpečnosti a kvality. Keď si vyberiete LEGO stavebnicu ako darček pre svoje deti, máte istotu, že ste v bezpečných rukách.
1 e-shop ponúka túto stavebnicu
allegro.sk
skladom
92.62 €
Momentálne sme nenašli žiadne ponuky z bazárov
Nenašli sme žiadny aktívny inzerát na bazároch.
Môžeš si vytvoriť strážcu cien, aby ti neunikla žiadna nová ponuka.
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopoch
Vývoj ceny na bazároch
Ako funguje ovládanie?
  • pravým tlačitkom myši (držaním) sa pohybujete v priestore
  • ľavým tlačitkom myši (držaním) vykonávate rotáciu
  • držaním kolečka na myši vykonávate priblíženie/oddialenie
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!