Kaiov letún
Kaiov letún
Kaiov letún
Kaiov letún
Kaiov letún
Kaiov letún
Kaiov letún
Kaiov letún
Kaiov letún
Kaiov letún
Kaiov letún
Kaiov letún
Kaiov letún
Kaiov letún
Pridať na zoznam prianí
Pridať do zbierky

Fanúšikovia nindžov, ktorí radi stavajú stavebnice z kultovej série LEGO® NINJAGO® Legacy a majú vášeň pre hru so zábavnými hračkami a zostaviteľnými figúrkami, budú stavebnicou Kaiov letún (71704) uchvátení. Táto skvostná stavebnica pre deti obsahuj...

Téma Ninjago
Rok vydania 2020
od 8 rokov
Odporúčaná cena 39.99 €

Stavebnica obsahuje 4 minifigúrky

Zobraziť všetko

Kúpiť stavebnicu od 39.00 €

Zobraziť všetko

Fanúšikovia nindžov, ktorí radi stavajú stavebnice z kultovej série LEGO® NINJAGO® Legacy a majú vášeň pre hru so zábavnými hračkami a zostaviteľnými figúrkami, budú stavebnicou Kaiov letún (71704) uchvátení. Táto skvostná stavebnica pre deti obsahuje hračkársku stíhačku a akčné figúrky 2 nindžov a 2 nindroidských bojovníkov.

Skvelá nindža hračka pre tvorivú zábavu.
Oslávte slávnu históriu NINJAGO® sveta stavaním tejto štýlovej súpravy zo série LEGO® NINJAGO Legacy, ktorá predstavuje modernú a aktualizovanú verziu akčnej hračky z 3. série televízneho seriálu. Deti nájdu záľubu v zábavných výzvach skladania zo stavebných kociek a následného predvádzania veľkolepých nindžovských súbojov Kaia a Lloyda proti Overlordovým nindroidským bojovníkom.

Najlepšie nindža stavebnice!
Stavebnice zo série LEGO® NINJAGO® s motívom nindžov otvárajú menším deťom bránu do sveta fantazijnej zábavy, kde sa môžu oddať tvorivej hre a hrať sa na postavy v príbehoch s akčnými NINJAGO figúrkami. Váš malý nindža bude uchvátený škálou akčných hračiek vrátane nindža stíhačiek, robotov, vozidiel a drakov.

  • Súprava zo série LEGO® NINJAGO® Legacy s Kaiovou bojovou stíhačkou, ako aj akčnými figúrkami 2 nindžov a 2 nindroidských bojovníkov z 3. série televízneho seriálu. Deti, ktoré milujú nindža hračky, sa môžu tešiť na hodiny tvorivej hry alebo sa zahrať spolu s kamarátmi.
  • Štýlová stavebnica obsahuje nindžovskú stíhačku a tiež akčné figúrky 2 nindžov a 2 nindroidských bojovníkov aj s ich nindroidským vystreľovačom. Deti majú všetko, čo potrebujú na mnohoraké stvárnenie akcií z NINJAGO® televízneho seriálu Ninjago – Nindžova cesta.
  • Moderná aktualizovaná verzia Kaiovej stíhačky zo seriálu Ninjago – Nindžova cesta. Obsahuje sklopné krídla, nastaviteľný kokpit a dva pružinové vystreľovače. Deti môžu mať stavebnicu vystavenú vo svojej izbe a pri tom si vymýšľať dej veľkolepých súbojov.
  • Táto 513-dielna súprava zo série NINJAGO® Legacy prináša chlapcom a dievčatám vo veku od 8 rokov zábavnú výzvu na stavanie. Môže byť vzrušujúcim narodeninovým alebo vianočným darčekom. Táto súprava s nindža bojovníkmi podnecuje u fanúšikov NINJAGO sveta hodiny tvorivej hry.
  • Táto súprava zo série LEGO® NINJAGO® Legacy má ideálnu veľkosť, vďaka ktorej si ju deti môžu vychutnávať doma či na cestách.
  • Hračkárska stíhačka meria vyše 13 cm na výšku, 34 cm na dĺžku a 43 cm na šírku.
  • Táto vzrušujúca stavebnica si nevyžaduje žiadne batérie – malí nindžovia musia len popustiť uzdu svojim predstavám, kým vstúpia do sveta dobrodružstiev s kockami v štýle NINJAGO®.
  • Deti sa nemusia báť, čo budú robiť s 513 dielmi – súprava s nindža bojovníkmi obsahuje aj jednoduchý návod, ktorý im pomôže pri stavaní.
  • Zábavné hračky a zostaviteľné figúrky v sérii LEGO® NINJAGO® otvárajú deťom dvere do vzrušujúceho sveta fantazijnej akcie a umožňujú im vytvárať príbehy s ich obľúbenými nindžami.
  • LEGO® stavebnicové kocky spĺňajú tie najprísnejšie normy v odvetví už viac než 60 rokov, vďaka čomu sú vždy konzistentné, kompatibilné a vždy sa ľahko oddeľujú, či už na našej planéte, alebo v meste NINJAGO®.
  • Tieto LEGO® kocky a dieliky neúprosne testujeme. Spĺňajú tie najprísnejšie globálne normy v oblasti bezpečnosti a kvality. S LEGO stavebnicami budete mať vždy pokojnú myseľ.
1 e-shop ponúka túto stavebnicu
allegro.sk
skladom
64.98 €
Našli sme 1 ponuku z bazárov
bazos.sk
-2%
39.00 €
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopoch
Vývoj ceny na bazároch
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!