Tvorivá sada Soda Jungle
Tvorivá sada Soda Jungle
Tvorivá sada Soda Jungle
Tvorivá sada Soda Jungle
Pridať na zoznam prianí
Pridať do zbierky

Doprajte deťom všetko potrebné na postavenie a upravenie svojich vlastných dobrodružstiev so stavebnicou LEGO® Super Mario™ Tvorivá sada Soda Jungle (71434). Táto stavebnica s postavičkami Nintendo® je štýlovým darčekom pre chlapcov, dievčatá a všetk...

Téma Super Mario
Rok vydania 2024
od 7 rokov
Odporúčaná cena 54.99 €

Kúpiť stavebnicu od 54.99 €

Zobraziť všetko

Doprajte deťom všetko potrebné na postavenie a upravenie svojich vlastných dobrodružstiev so stavebnicou LEGO® Super Mario™ Tvorivá sada Soda Jungle (71434). Táto stavebnica s postavičkami Nintendo® je štýlovým darčekom pre chlapcov, dievčatá a všetkých hráčov od 7 rokov a obsahuje 3 figúrky LEGO Super Maria – Pink Shy Guy, Wiggler a Piraňovú rastlinku. K dispozícii je aj Stroj na upravovanie na výber z odmien, ktoré ponúkajú dve Akčné kocky s otáznikom, Special Pipe: Speed Run pre rýchlostné výzvy, raft, táborák a množstvo scenérií z džungle.

Pridajte k tejto stavebnici figúrku LEGO® Maria™, LEGO® Luigiho™ alebo LEGO® Peach™ (zo stavebníc 71439, 71440 alebo 71441 – predávané samostatne) a užite si interaktívnu hru. Získajte digitálne mince za jazdu na Wigglerovi, zvrhnutie Pink Shy Guy, prekročenie jedovatého močiara na plti a ďalšie výzvy.

Táto prispôsobiteľná hračka pre deti je skvelá na samostatnú hru aj hru v skupinách. V balení aj v aplikácii LEGO Super Mario nájdete návod na stavanie a v appke vás čakajú aj tvorivé nápady na stavanie a hranie.

1 e-shop ponúka túto stavebnicu
lego.sk
nie je skladom
54.99 €
Momentálne sme nenašli žiadne ponuky z bazárov
Nenašli sme žiadny aktívny inzerát na bazároch.
Môžeš si vytvoriť strážcu cien, aby ti neunikla žiadna nová ponuka.
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopoch
Vývoj ceny na bazároch
U tejto stavebnice bohužiaľ nemáme momentálne zaznamenané jednotlivé minifigúrky.
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!