Goombovia na ihrisku
Goombovia na ihrisku
Goombovia na ihrisku
Goombovia na ihrisku
Pridať na zoznam prianí
Pridať do zbierky

Zahrajte sa na postavy a ešte viac s modelom LEGO® Super Mario™ Goombovia na ihrisku, zábavnou a dobrodružnou stavebnicou pre deti (71433). Tento zberateľský kúsok Nintendo® je štýlovým darčekom ku akejkoľvek príležitosti pre chlapcov, dievčatá a fan...

Téma Super Mario
Rok vydania 2024
od 7 rokov
Odporúčaná cena 14.49 €

Kúpiť stavebnicu od 13.90 €

Zobraziť všetko

Zahrajte sa na postavy a ešte viac s modelom LEGO® Super Mario™ Goombovia na ihrisku, zábavnou a dobrodružnou stavebnicou pre deti (71433). Tento zberateľský kúsok Nintendo® je štýlovým darčekom ku akejkoľvek príležitosti pre chlapcov, dievčatá a fanúšikov hry Super Maria od 7 rokov a obsahuje 3 figúrky Goombov, ako aj zostaviteľný kmeň stromu a hojdačku pre tvorivé hry. Stlačením páčky na zadnej strane kmeňa stromu vyskočí Goomba do vzduchu. Zahrajte sa s Goombami na hojdačke alebo naskladajtevšetkých troch Goombov a vytvorte Goomba vežu.

Pridajte k tejto stavebnici figúrku LEGO® Maria™, LEGO® Luigiho™ alebo LEGO® Peach™ (zo stavebníc 71439, 71440 alebo 71441 – predávané samostatne) a zapojte sa do interaktívnej výzvy na rovnováhu na hojdačke.

V balení ako aj v aplikácii LEGO Super Mario nájdete návod na postavenie tejto stavebnice. Aplikácia vám zároveň ponúka inšpiráciu na rôzne spôsoby stavania a hrania. Ide o bezpečnú platformu, na ktorej sa deti môžu deliť o výtvory.

2 e-shopy ponúkajú túto stavebnicu
alza.sk
nie je skladom
-4%
13.90 €
lego.sk
nie je skladom
14.49 €
Momentálne sme nenašli žiadne ponuky z bazárov
Nenašli sme žiadny aktívny inzerát na bazároch.
Môžeš si vytvoriť strážcu cien, aby ti neunikla žiadna nová ponuka.
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopoch
Vývoj ceny na bazároch
U tejto stavebnice bohužiaľ nemáme momentálne zaznamenané jednotlivé minifigúrky.
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!