Lloydov titanský robot
Lloydov titanský robot
Lloydov titanský robot
Lloydov titanský robot
Lloydov titanský robot
Lloydov titanský robot
Lloydov titanský robot
Lloydov titanský robot
Lloydov titanský robot
Lloydov titanský robot
Lloydov titanský robot
Lloydov titanský robot
Pridať na zoznam prianí
Pridať do zbierky

Zahraj sa na nezabudnuteľnú bitku medzi snežným samurajom a nindža akčnými figúrkami so stavebnicou LEGO® NINJAGO® 70676 Lloydov titanský robot. Polohovateľný nindža robot pre deti obsahuje kokpit pre minifigúrku, ruku s funkciou uchopenia na držanie...

Téma Ninjago
Rok vydania 2019
od 9 rokov
Odporúčaná cena 74.99 €

Stavebnica obsahuje 6 minifigúriek

Zobraziť všetko

Zahraj sa na nezabudnuteľnú bitku medzi snežným samurajom a nindža akčnými figúrkami so stavebnicou LEGO® NINJAGO® 70676 Lloydov titanský robot. Polohovateľný nindža robot pre deti obsahuje kokpit pre minifigúrku, ruku s funkciou uchopenia na držanie obrovskej katany, otočnú hviezdicu/štít a odnímateľný letún so sedadlom pre minifigúrku vodiča, nastaviteľnými krídlami a 2 pružinovými vystreľovačmi. Deti si obľúbia hranie na scény z televízneho seriálu NINJAGO aj vymýšľanie si vlastných nindža bojov so 6 minifigúrkami, rôznymi štýlovými zbraňami a doplnkami vrátane zvitku zakázaného Spinjitzu a nového tornádového spinnera Zanea FS na jún 2019. Každý LEGO staviteľ môže zažiť úžasné staviteľské zážitky vďaka návodom Instructions PLUS v aplikácii LEGO Life pre smartfóny a tablety. Jednoduchý a intuitívny návod na stavanie umožňuje približovať, otáčať a vizualizovať výtvory použitím špeciálneho režimu, ktorý dokáže vizualizovať výtvor v procese stavania. Návody Instructions PLUS sú tiež skvelé pre mladších staviteľov, pretože ich usmerňujú počas procesu stavania, čím získajú väčší pocit nezávislosti a úspechu.

  • Obsahuje 6 nových LEGO® NINJAGO® minifigúrok na jún 2019: nindža akčné figúrky Lloyda a Zanea FS (zakázané Spinjitzu), Generál Vex, Šermiar víchrice, Lukostrelec víchrice a Bojovník víchrice.
  • Lloydov titanský robot má kokpit pre minifigúrku, polohovateľné ruky a nohy, ruky s funkciou úchopu, otočnú hviezdicu/štít, obrovskú katanu a odnímateľný letún so sedadlom pre minifigúrku vodiča, nastaviteľnými krídlami a 2 pružinovými vystreľovačmi.
  • Zo zbraní tu nájdeš Lloydovu striebornú a zlatú katanu, zvitok zakázaného Spinjitzu Generála Vexa, 2 ľadové katany Šermiara víchrice, kušu Lukostrelca víchrice a ľadovú katanu Bojovníka víchrice.
  • Doplnky zahŕňajú držiak na Lloydovu katanu, vylepšenú kuklu a nový tornádový spinner Zanea FS na jún 2019, ako aj ľadové brnenie Generála Vexa a Bojovníka víchrice.
  • Originálna stavebnicová súprava pre deti, s ktorou sa môžu hrať na vzrušujúce akčné scény z televízneho seriálu NINJAGO®.
  • Skombinuj tento model s LEGO® nindža stavebnicami 70671 Lloydova cesta a 70678 Hrad zabudnutého cisára a zahraj sa na ešte viac dobrodružstiev s Lloydom v ríši Never-Realm.
  • Pomocou aplikácie LEGO® Life získaš prístup k intuitívnym návodom na stavanie Instructions PLUS pre túto LEGO NINJAGO® stavebnicu. Pomôžu so stavaním aj mladším staviteľom, a to vďaka jednoduchému približovaniu, otáčaniu a špeciálnemu režimu, ktorý dokáže vizualizovať výtvor v procese stavania.
  • Titanský robot meria vyše 37 cm na výšku, 15 cm na dĺžku a 35 cm na šírku.
Žiadny e-shop momentálne neponúka túto stavebnicu
Túto stavebnicu momentálne neponúka žiadny e-shop.
Môžeš si vytvoriť strážcu cien, aby ti neunikla žiadna nová ponuka.
Momentálne sme nenašli žiadne ponuky z bazárov
Nenašli sme žiadny aktívny inzerát na bazároch.
Môžeš si vytvoriť strážcu cien, aby ti neunikla žiadna nová ponuka.
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopoch
Vývoj ceny na bazároch
Ako funguje ovládanie?
  • pravým tlačitkom myši (držaním) sa pohybujete v priestore
  • ľavým tlačitkom myši (držaním) vykonávate rotáciu
  • držaním kolečka na myši vykonávate priblíženie/oddialenie
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!