Katana 4x4
Katana 4x4
Katana 4x4
Katana 4x4
Katana 4x4
Katana 4x4
Katana 4x4
Katana 4x4
Katana 4x4
Katana 4x4
Katana 4x4
Katana 4x4
Pridať na zoznam prianí
Pridať do zbierky

Štýlové vozidlo 4x4 a nindža akčné figúrky pre deti, s ktorými sa môžu hrať na úžasné bitky o zvitok zakázaného Spinjitzu. Nindža vozidlo LEGO® NINJAGO® 70675 Katana 4x4 má otvárací kokpit pre minifigúrku, skryté rotujúce hviezdice s funkciou demolov...

Téma Ninjago
Rok vydania 2019
od 8 rokov
Odporúčaná cena 49.99 €

Stavebnica obsahuje 5 minifigúriek

Zobraziť všetko

Kúpiť stavebnicu od 140.68 €

Zobraziť všetko

Štýlové vozidlo 4x4 a nindža akčné figúrky pre deti, s ktorými sa môžu hrať na úžasné bitky o zvitok zakázaného Spinjitzu. Nindža vozidlo LEGO® NINJAGO® 70675 Katana 4x4 má otvárací kokpit pre minifigúrku, skryté rotujúce hviezdice s funkciou demolovania, 2 pružinové vystreľovače a otvárací priestor na uloženie zbraní. Deti si obľúbia hranie na scény z televízneho seriálu NINJAGO aj vymýšľanie si vlastných príbehov s 5 minifigúrkami, rôznymi zbraňami a doplnkami vrátane zvitku zakázaného Spinjitzu so zostaviteľným podstavcom a nového tornádového spinnera Nye FS na jún 2019. Každý LEGO staviteľ môže zažiť úžasné staviteľské zážitky s touto LEGO NINJAGO stavebnicou vďaka návodom Instructions PLUS v aplikácii LEGO Life pre smartfóny a tablety. Jednoduchý a intuitívny návod na stavanie umožňuje približovať, otáčať a vizualizovať výtvory použitím špeciálneho režimu, ktorý dokáže vizualizovať výtvor v procese stavania. Návody Instructions PLUS sú tiež skvelé pre mladších staviteľov, pretože ich usmerňujú počas procesu stavania, čím získajú väčší pocit nezávislosti a úspechu.

  • Obsahuje 5 nových LEGO® NINJAGO® minifigúrok na jún 2019: Kai, Nya FS (zakázané Spinjitzu), Char, Pyrošvihač a Pyrozabijak.
  • Vozidlo Katana 4x4 má otvárací kokpit pre minifigúrku, rotujúce hviezdice s funkciou demolovania, 2 pružinové vystreľovače, otvárací priestor na uloženie zbraní s rôznymi zlatými zbraňami vo vnútri, kolesá so zlatými ráfikmi, turbo pohony s plameňmi šľahajúcimi z výfukov, nindža vlajku a ozdobné zbrane.
  • Zatlač páčku na spodnej strane vozidla 4x4 a vraz do minifigúrok s hviezdicami.
  • Obsahuje tiež zvitok zakázaného Spinjitzu so zostaviteľným podstavcom z kociek.
  • Táto LEGO® NINJAGO® stavebnica zahŕňa Kaiovu striebornú a zlatú katanu, Charovo hadie žezlo, bič Pyrošvihača a meč Pyrozabijaka.
  • Doplnky zahŕňajú držiak na Kaiovu katanu, vylepšenú kuklu a nový tornádový spinner Nye FS na jún 2019, Charov hadí chvost, hadie brnenie Pyrošvihača a štít Pyrozabijaka.
  • Štýlová hračka pre deti, s ktorou sa môžu hrať na vzrušujúce akčné scény z televízneho seriálu NINJAGO®.
  • Pomocou aplikácie LEGO® Life získaš prístup k intuitívnym návodom na stavanie Instructions PLUS. Pomôžu so stavaním aj mladším staviteľom, a to vďaka jednoduchému približovaniu, otáčaniu a špeciálnemu režimu, ktorý dokáže vizualizovať výtvor v procese stavania.
  • Nindža vozidlo Katana 4x4 meria vyše 8 cm na výšku, 21 cm na dĺžku a 13 cm na šírku.
1 e-shop ponúka túto stavebnicu
allegro.sk
skladom
140.68 €
Momentálne sme nenašli žiadne ponuky z bazárov
Nenašli sme žiadny aktívny inzerát na bazároch.
Môžeš si vytvoriť strážcu cien, aby ti neunikla žiadna nová ponuka.
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopoch
Vývoj ceny na bazároch
Ako funguje ovládanie?
  • pravým tlačitkom myši (držaním) sa pohybujete v priestore
  • ľavým tlačitkom myši (držaním) vykonávate rotáciu
  • držaním kolečka na myši vykonávate priblíženie/oddialenie
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!