Ohnivý tesák
Ohnivý tesák
Ohnivý tesák
Ohnivý tesák
Ohnivý tesák
Ohnivý tesák
Ohnivý tesák
Ohnivý tesák
Ohnivý tesák
Ohnivý tesák
Ohnivý tesák
Ohnivý tesák
Pridať na zoznam prianí
Pridať do zbierky

Deti sa v tejto LEGO® NINJAGO® stavebnici môžu hrať s nindža akčnou figúrkou Kaia FS a bojovať proti hadej kúzelníčke Aspheere a Ohnivému tesákovi o zvitok zakázaného Spinjitzu. Had zo stavebnice 70674 Ohnivý tesák vyzerá ako kobra a má trón pre mini...

Téma Ninjago
Rok vydania 2019
od 8 rokov
Odporúčaná cena 44.99 €

Stavebnica obsahuje 4 minifigúrky

Zobraziť všetko

Deti sa v tejto LEGO® NINJAGO® stavebnici môžu hrať s nindža akčnou figúrkou Kaia FS a bojovať proti hadej kúzelníčke Aspheere a Ohnivému tesákovi o zvitok zakázaného Spinjitzu. Had zo stavebnice 70674 Ohnivý tesák vyzerá ako kobra a má trón pre minifigúrku, švihajúci a štrkajúci chvost s dvomi vystreľovačmi a reťaze na prichytenie minifigúrok. Deti si obľúbia hranie na scény z televízneho seriálu NINJAGO aj vymýšľanie si vlastných príbehov so 4 minifigúrkami, rôznymi zbraňami a doplnkami vrátane Kaiovho tornádového spinnera a Aspheerinho zvitku zakázaného Spinjitzu. Každý LEGO staviteľ môže zažiť úžasné staviteľské zážitky vďaka návodom Instructions PLUS v aplikácii LEGO Life pre smartfóny a tablety. Jednoduchý a intuitívny návod na stavanie umožňuje pre túto LEGO stavebnicu približovať, otáčať a vizualizovať výtvory použitím špeciálneho režimu, ktorý dokáže vizualizovať výtvor v procese stavania. Návody Instructions PLUS sú tiež skvelé pre mladších staviteľov, pretože ich usmerňujú počas procesu stavania, čím získajú väčší pocit nezávislosti a úspechu.

  • Táto štýlová hračka pre deti obsahuje 4 nové LEGO® NINJAGO® minifigúrky na jún 2019: Kai FS (zakázané Spinjitzu), Aspheera, Pyrozabijak a Pyroničiteľ.
  • Ohnivý tesák má trón s ozdobnými mečmi pre minifigúrku, otváracie ústa s ohňom, švihajúci a štrkajúci chvost s 2 vystreľovačmi, 2 vlajky hada a reťaze na prichytenie 2 Pyro minifigúrok.
  • Zahŕňa aj zostaviteľný podstavec so žezlom.
  • Zo zbraní tu nájdeš striebornú katanu Kaia FS, zvitok zakázaného Spinjitzu Aspheery, meč Pyrozabijaka a šabľu Pyroničiteľa.
  • Doplnky zahŕňajú vylepšenú kuklu a nový tornádový spinner Kaia FS na jún 2019, Aspheerino hadie brnenie a ohnivý chvost, štít Pyrozabijaka a hadie brnenie a štít Pyroničiteľa.
  • Skvelý vianočný darček pre deti, s ktorým sa môžu hrať na vzrušujúce akčné scény z televízneho seriálu NINJAGO®.
  • Pomocou aplikácie LEGO® Life získaš prístup k intuitívnym návodom na stavanie Instructions PLUS pre túto NINJAGO nindža stavebnicu. Pomôžu so stavaním aj mladším staviteľom, a to vďaka jednoduchému približovaniu, otáčaniu a špeciálnemu režimu, ktorý dokáže vizualizovať výtvor v procese stavania.
  • Had Ohnivý tesák meria vyše 21 cm na výšku, 29 cm na dĺžku a 18 cm na šírku.
Žiadny e-shop momentálne neponúka túto stavebnicu
Túto stavebnicu momentálne neponúka žiadny e-shop.
Môžeš si vytvoriť strážcu cien, aby ti neunikla žiadna nová ponuka.
Momentálne sme nenašli žiadne ponuky z bazárov
Nenašli sme žiadny aktívny inzerát na bazároch.
Môžeš si vytvoriť strážcu cien, aby ti neunikla žiadna nová ponuka.
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopoch
Vývoj ceny na bazároch
Ako funguje ovládanie?
  • pravým tlačitkom myši (držaním) sa pohybujete v priestore
  • ľavým tlačitkom myši (držaním) vykonávate rotáciu
  • držaním kolečka na myši vykonávate priblíženie/oddialenie
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!