Električka a zastávka v centre mesta
Električka a zastávka v centre mesta
Električka a zastávka v centre mesta
Električka a zastávka v centre mesta
Pridať na zoznam prianí
Pridať do zbierky

Potešte fanúšika električiek a vláčikov stavebnicou LEGO® City Električka a zastávka v centre mesta (60423) pre deti od 7 rokov. Táto fantastická hračkárska električka má 2 kabíny pre vodiča, svetlý interiér so sedadlami a dvojité dvere. Súčasťou zas...

Téma City
Rok vydania 2024
od 7 rokov
Odporúčaná cena 87.99 €

Kúpiť stavebnicu od 87.99 €

Zobraziť všetko

Potešte fanúšika električiek a vláčikov stavebnicou LEGO® City Električka a zastávka v centre mesta (60423) pre deti od 7 rokov. Táto fantastická hračkárska električka má 2 kabíny pre vodiča, svetlý interiér so sedadlami a dvojité dvere. Súčasťou zastávky je aj kaviareň a nástupište pre cestujúcich s mostíkom pre väčšie pohodlie. Stavebnica obsahuje aj 6 minifigúrok na hru na postavy a rozprávanie príbehov vrátane postavičky s vodiacim psom a postavičky s invalidným vozíkom.

Tento model električky LEGO sa dodáva s podrobným tlačeným návodom a 3D návodom v aplikácii LEGO Builder – digitálnej príručke s nástrojmi na otáčanie a približovanie, vďaka ktorým si môžu deti pri stavaní prezerať modely zo všetkých strán.

Stavebnice LEGO City poslúžia ako fantastické darčeky k narodeninám či na Vianoce. Táto séria obsahuje parádne hračkárske vozidlá, realistické modely a zábavné postavy na nápadité hry bez obmedzení. Deti môžu pridať túto hračkársku električku k ostatným modelom zo série LEGO City (predávané samostatne) a rozšíriť si svet kreatívnych možností.

1 e-shop ponúka túto stavebnicu
lego.sk
nie je skladom
87.99 €
Momentálne sme nenašli žiadne ponuky z bazárov
Nenašli sme žiadny aktívny inzerát na bazároch.
Môžeš si vytvoriť strážcu cien, aby ti neunikla žiadna nová ponuka.
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopoch
Vývoj ceny na bazároch
U tejto stavebnice bohužiaľ nemáme momentálne zaznamenané jednotlivé minifigúrky.
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!