Robotí vynálezca
Robotí vynálezca
Robotí vynálezca
Robotí vynálezca
Robotí vynálezca
Robotí vynálezca
Robotí vynálezca
Robotí vynálezca
Robotí vynálezca
Robotí vynálezca
Robotí vynálezca
Robotí vynálezca
Robotí vynálezca
Robotí vynálezca
Robotí vynálezca
Robotí vynálezca
Robotí vynálezca
Robotí vynálezca
Pridať na zoznam prianí
Pridať do zbierky

Vstúpte do ohromujúceho sveta, kde sa skutočné spája s digitálnym, a naprogramujte si robotov a inteligentné výtvory na diaľkové ovládanie. So stavebnicou LEGO® MINDSTORMS® (51515) Stavebnica Robotí vynálezca môžu malí stavitelia postaviť päť jedineč...

Téma Mindstorms
Rok vydania 2020
od 10 rokov
Odporúčaná cena 359.99 €

Kúpiť stavebnicu od 550.00 €

Zobraziť všetko

Vstúpte do ohromujúceho sveta, kde sa skutočné spája s digitálnym, a naprogramujte si robotov a inteligentné výtvory na diaľkové ovládanie. So stavebnicou LEGO® MINDSTORMS® (51515) Stavebnica Robotí vynálezca môžu malí stavitelia postaviť päť jedinečných motorom poháňaných robotov alebo autá a naprogramovať ich prostredníctvom aplikácie LEGO MINDSTORMS Robot Inventor. Následne ich môžu jeden po druhom oživiť v programovacom rozhraní ovládanom jednoduchým presúvaním založenom na jazyku Scratch, zdolávať tak zábavné úlohy a náročné výzvy (zoznam kompatibilných zariadení nájdete na stránke LEGO.com/devicecheck). A keďže stavebnica obsahuje takmer 1 000 dielikov, deti si môžu vymýšľať vlastné výtvory a ukázať ich ostatným fanúšikom robotov v aplikácii LEGO Life.

Posuňte zážitok z hry o úroveň vyššie
Aktuálna séria LEGO MINDSTORMS programovateľných robotov pozostáva z inteligentného centra s LED obrazovkou vo veľkosti 5x5 výstupkov s integrovaným 6-osovým gyroskopom, reproduktorom a presnými senzormi. Predstavuje tak dokonalý spôsob, ako deti môžu vyjadriť a rozvíjať svoju tvorivosť a zároveň získavať dôležité zručnosti v oblasti vedy a strojárstva v súlade s nárokmi 21. storočia.

  • So stavebnicou robotieho vynálezcu (51515) zo série LEGO® MINDSTORMS® si deti osvoja základné zručnosti v oblasti vedy a strojárstva prostredníctvom stavania, programovania a hier s robotmi a inteligentnými výtvormi na diaľkové ovládanie. Tie dokonca dokážu vystreľovať rakety, hrať sa s loptou, jazdiť a mnoho ďalšieho.
  • Deti si môžu postaviť robotov Charlieho, Trickyho, Blasta, M.V.P a Gela a prostredníctvom aplikácie LEGO® MINDSTORMS® Robot Inventor založenej na rozhraní Scratch zdolávať rôzne aktivity a misie (zoznam kompatibilných zariadení je dostupný na LEGO.com/devicecheck).
  • Stavebnica pozostáva z takmer 1 000 dielikov vrátane inteligentného centra, 4 motorov M, senzora farieb a vzdialenosti a prelomového rozhrania, takže deti si môžu postaviť vlastných fantastických robotov a ukázať ich ostatným fanúšikom v aplikácii LEGO Life.
  • Pre fanúšikov série LEGO® BOOST a malých milovníkov LEGO stavebníc a robotov je súprava robotieho vynálezcu ďalším krokom k zábave. Navyše je parádnym darčekom na narodeniny, Vianoce či inú príležitosť pre deti vo veku od 10 rokov.
  • Robot Blast meria vyše 36 cm na výšku a Gelo zas meria 24 cm na dĺžku. Komponenty zo série Powered Up v tejto súprave sú kompatibilné aj so súpravami Tvorivý box LEGO® BOOST (17101), Veliteľ droidov (75253) a inými.
  • Táto štýlová hračka sa dodáva s jednoducho pripojiteľnými dobíjateľnými batériami. Nemusíte teda stále zháňať náhradné batérie, keď sa tešíte na hry.
  • Súčasťou bezplatnej programovacej aplikácie LEGO® MINDSTORMS® Robot Inventor pre deti je rozhranie založené na programovacom jazyku Scratch, digitálne návody na stavanie, ako aj vyše 50 aktivít pre všetky modely a pre skúsených programátorov aj podpora programovacieho jazyka Python.
  • Séria LEGO® MINDSTORMS® je inšpiráciou pre LEGO vynálezcov všetkých vekových kategórií, ktorým umožňuje stavať, programovať a ovládať interaktívnych robotov či iné výtvory z kociek, motorov, snímačov a inteligentného centra. Okrem toho im umožňuje podeliť sa o svoje výtvory s ostatnými členmi komunity MINDSTORMS.
  • Už od roku 1958 LEGO® kocky spĺňajú najvyššie normy v odvetví, takže sú konzistentné, kompatibilné a vždy sa ľahko skladajú a rozpájajú.
  • LEGO® kocky a dieliky dôkladne testujeme. Chceme vás tak uistiť, že spĺňajú najvyššie normy v oblasti kvality a bezpečnosti a že sa tieto elektronické hračky počas misie nerozpadnú.
  • Stavebnica obsahuje digitálny návod na postavenie. Postup môžeš jednoducho sledovať vo svojom mobilnom zariadení, alebo si môžeš stiahnuť PDF súbor tlačového sprievodcu. Kliknutím na tlačidlo Návod na postavenie v spodnej časti tejto stránky si môžeš návod vyhľadať a stiahnuť.
Žiadny e-shop momentálne neponúka túto stavebnicu
Túto stavebnicu momentálne neponúka žiadny e-shop.
Môžeš si vytvoriť strážcu cien, aby ti neunikla žiadna nová ponuka.
Našli sme 1 ponuku z bazárov
bazos.sk
550.00 €
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopoch
Vývoj ceny na bazároch
U tejto stavebnice bohužiaľ nemáme momentálne zaznamenané jednotlivé minifigúrky.
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!