Veľký úložný box v tvare hlavy – žmurkajúca slečna
Veľký úložný box v tvare hlavy – žmurkajúca slečna
Veľký úložný box v tvare hlavy – žmurkajúca slečna
Pridať na zoznam prianí
Pridať do zbierky

Uložte si do tejto žiarivo žltej úložnej hlavy LEGO® svoje kocky LEGO, kancelárske potreby a iné drobnosti. Táto nadrozmerná verzia hlavy známej minifigúrky LEGO so žmurkajúcou slečnou je vyrobená z odolného plastu a má zdvíhacie veko, takže ponúka p...

Téma Gear
Rok vydania 2021
Odporúčaná cena 22.99 €

Kúpiť stavebnicu od 22.99 €

Zobraziť všetko
Uložte si do tejto žiarivo žltej úložnej hlavy LEGO® svoje kocky LEGO, kancelárske potreby a iné drobnosti. Táto nadrozmerná verzia hlavy známej minifigúrky LEGO so žmurkajúcou slečnou je vyrobená z odolného plastu a má zdvíhacie veko, takže ponúka praktické riešenie pre vaše každodenné potreby organizácie vecí. Ak chcete do izby vniesť veselý nádych a dať svojmu úložnému systému charakter a žart, tento úložný box je na to dokonalý. Navyše ho môžete jednoducho a účinne skombinovať s inými kusminábytku LEGO.
  • Úložný box s nezbedným motívom – Nadrozmerná hlava LEGO® minifigúrky s nezbedným, žmurkajúcim výrazom a nadvihovacím vekom.
  • Hlava vhodná pre každého fanúšika – Tento stohovateľný úložný priestor je vyrobený z polypropylénu a je tiež dostupný v rôznych veľkostiach a s rôznymi výrazmi tváre.
  • Kopa zábavy – Hlava meria vyše 25 cm na výšku a má priemer 24 cm, takže je v nej dosť miesta pre kocky LEGO®, písacie potreby či akékoľvek iné vecičky, ktoré si potrebujete zorganizovať a prakticky odložiť.
1 e-shop ponúka túto stavebnicu
lego.sk
skladom
22.99 €
Momentálne sme nenašli žiadne ponuky z bazárov
Nenašli sme žiadny aktívny inzerát na bazároch.
Môžeš si vytvoriť strážcu cien, aby ti neunikla žiadna nová ponuka.
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopoch
Vývoj ceny na bazároch
U tejto stavebnice bohužiaľ nemáme momentálne zaznamenané jednotlivé minifigúrky.
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!