Ľadový zámok
Ľadový zámok
Ľadový zámok
Ľadový zámok
Ľadový zámok
Ľadový zámok
Ľadový zámok
Ľadový zámok
Ľadový zámok
Ľadový zámok
Ľadový zámok
Pridať na zoznam prianí
Pridať do zbierky

Skladanie tejto neuveriteľnej stavebnice LEGO® ǀ Disney Ľadový zámok (43197) si užijú rovnako deti i dospelí. Ide o náročný model plný detailov odkazujúcich na filmy, ale nechýba ani menší model hradu Arendelle a tlačený návod na skladanie či digitál...

Téma Disney
Rok vydania 2021
od 14 rokov
Odporúčaná cena 219.99 €
Nedávno vyřazeno

Stavebnica obsahuje 6 minifigúriek

Zobraziť všetko

Kúpiť stavebnicu od 190.00 €

Zobraziť všetko

Skladanie tejto neuveriteľnej stavebnice LEGO® ǀ Disney Ľadový zámok (43197) si užijú rovnako deti i dospelí. Ide o náročný model plný detailov odkazujúcich na filmy, ale nechýba ani menší model hradu Arendelle a tlačený návod na skladanie či digitálny návod Instructions PLUS.

Unikátny zážitok pre milovníkov Ľadového kráľovstva
Fanúšikovia filmov okamžite spoznajú zámok so zahnutým obojstranným schodiskom, ktoré vedie do trónnej siene, s ligotavou ľadovou fontánou, balkónom a mnohými ďalšími detailmi. Staviteľom môže potrvať celé hodiny, kým celý zámok poskladajú a budú sa s ním môcť pustiť do hry alebo si ho vystaviť na obdiv.

Pôsobivý model
Tento náročný model dosahujúci impozantnú výšku pohltí fanúšikov na celé hodiny. Nechýba ani Anna od Disneyho, 2 verzie Elsy v korunovačných šatách a v jej ikonickom kostýme, Kristoff s Olafom a k tomu 4 LEGO figúrky snehuliačikov. S viac ako 1 700 dielikmi je tento set poriadnym darčekom na sviatky, ktorý zaujme tak mladých, ako i starších fanúšikov disneyovky Ľadové kráľovstvo.

  • Táto výnimočná stavebnica LEGO® ǀ Disney Ľadový zámok (43197) určite vyvolá úžas vo fanúšikoch Ľadového kráľovstva každého veku a pripomenie im obľúbené momenty z ich milovaných filmov.
  • Vytvorte si pôsobivý model ikonického zámku, v ktorom nechýba veľkolepé schodisko, veľká sieň a ľadová fontána, ako aj 9 postáv vrátane 4 minibábik a LEGO® figúrky Olafa.
  • Táto úžasná stavebnica zo série LEGO® ǀ Disney je plná doplnkov vrátane miniatúrneho modelu hradu Arendelle a lode vo fľaši. Skvele sa hodí na prežívanie obľúbených filmových scén alebo na nekonečné hry.
  • Tento unikátny a náročný model si určite zamilujú všetci fanúšikovia disneyovky Ľadové kráľovstvo vo veku od 14 rokov. Zámok má viac ako 1 700 dielikov, takže je plný šikovných detailov a predstavuje vynikajúci darček doslova pre každého.
  • Keďže zámok meria vyše 65 cm na výšku, 35 cm na šírku a 19 cm do hĺbky, bude sa krásne vynímať po vystavení a dokonale sa hodí ako pomôcka pri vymýšľaní nápaditých scénok.
  • Chcete staviteľom dopriať úžasný zážitok zo stavania? Vďaka návodu Instructions PLUS to je teraz možné! S intuitívnymi nástrojmi na ovládanie zobrazenia, ako je približovanie, otáčanie a režim „ducha“, môžete zažiť LEGO® stavanie v digitálnej ére!
  • Vďaka setom zo série LEGO® ǀ Disney môžete staršie deti obdarovať úžasnými postavami a náročnejšími modelmi. Táto jedinečná stavebnica obsahuje pomôcky, ktoré pomáhajú rozvíjať kreativitu a fantáziu staviteľov.
  • LEGO® dieliky spĺňajú dôsledné normy v hračkárskom odvetví,takže sú vždy konzistentné, kompatibilné a zakaždým sa spoľahlivo spájajú a oddeľujú. Takto je to už od roku 1958.
  • LEGO® dieliky nechávame spadnúť, ohrievame ich, stláčame, skrúcame a analyzujeme, aby sme mali istotu, že spĺňajú prísne globálne normy v oblasti bezpečnosti a kvality.
1 e-shop ponúka túto stavebnicu
allegro.sk
skladom
347.84 €
Našli sme 3 ponuky z bazárov
bazos.sk
-14%
190.00 €
bazos.sk
-10%
199.00 €
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopoch
Vývoj ceny na bazároch
Ako funguje ovládanie?
  • pravým tlačitkom myši (držaním) sa pohybujete v priestore
  • ľavým tlačitkom myši (držaním) vykonávate rotáciu
  • držaním kolečka na myši vykonávate priblíženie/oddialenie
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!