Rapunzel vo veži
Rapunzel vo veži
Rapunzel vo veži
Rapunzel vo veži
Rapunzel vo veži
Rapunzel vo veži
Rapunzel vo veži
Rapunzel vo veži
Rapunzel vo veži
Rapunzel vo veži
Rapunzel vo veži
Rapunzel vo veži
Rapunzel vo veži
Rapunzel vo veži
Rapunzel vo veži
Rapunzel vo veži
Rapunzel vo veži
Rapunzel vo veži
Rapunzel vo veži
Pridať na zoznam prianí
Pridať do zbierky

Mladých fanúšikov Disney princeznej čakajú v tejto nádhernej sade LEGO® ǀ Disney (43187) Rapunzel vo veži vzrušujúce eskapády. Pôvabná sada zahŕňa vežu s jaskyňou a tajnou miestnosťou, ako aj 2 menšie extra skladačky na začatie hry. Pôsobivá a kreat...

Téma Disney
Rok vydania 2020
od 6 rokov
Odporúčaná cena 64.99 €

Stavebnica obsahuje 2 minifigúrky

Zobraziť všetko

Kúpiť stavebnicu od 95.63 €

Zobraziť všetko

Mladých fanúšikov Disney princeznej čakajú v tejto nádhernej sade LEGO® ǀ Disney (43187) Rapunzel vo veži vzrušujúce eskapády. Pôvabná sada zahŕňa vežu s jaskyňou a tajnou miestnosťou, ako aj 2 menšie extra skladačky na začatie hry.

Pôsobivá a kreatívna zábava pri stavaní
Do detailu prepracovaná veža obsahuje 4 rôzne miestnosti na preskúmanie: dielňu, spálňu, pohodlnú obývačku a jaskyňu pri veži s tajnými dverami. K dispozícii sú tiež 2 menšie skladačky – hojdačka z vlasov Rapunzel a krčma so stoličkou a pianom na rozbehnutie nekonečných kreatívnych hier.

Zábavné dobrodružstvá pri hraní sa na obľúbené postavy
Deti sa s touto skvelou sadou môžu okamžite pustiť do hrania. Sada obsahuje 2 minibábiky, Rapunzel a Flynna z rozprávky od Disney, ako aj LEGO figúrku chameleóna Pascala. Stavebnica umožňuje popustiť uzdu detskej predstavivosti vďaka rozličným prvkom na začatie hry. Deti si tak môžu prehrať obľúbené scény z filmu Na vlásku, prípadne vymyslieť svoje vlastné.

  • Darujte fanúšikom Disney princeznej všetkých vekových kategórií vzrušujúce a naplňujúce zážitky zo skladania v podobe stavebnice LEGO® ǀ Disney Rapunzel vo veži (43187) s postavami z Disney filmu Na vlásku, ktorá predstavuje parádny sviatočný darček.
  • Inšpirujte malých staviteľov farebnou a detailne vypracovanou vežou s viacerými izbami, 2 menšími skladačkami, postavami od Disney Rapunzel a Flynnom Riderom v podobe minibábik, ako aj ďalšími predmetmi na podporu fantázie a kreatívnej hry.
  • Krásna stavebnica v podobe veže a roztomilé postavy predstavujú pre deti skvelý spôsob hry, pri ktorom môžu trénovať svoje tvorivé schopnosti. Deti môžu najskôr postaviť vežu a malé skladačky a potom si zahrať scény z filmu alebo si vymyslieť celkom nové príbehy.
  • Fanúšikovia filmu Na vlásku od Disney si túto sadu so všetkými hravými detailmi a chytrými doplnkami celkom iste zamilujú. Extra malé skladačky a zábavné prvky na začatie príbehu robia z tejto stavebnice skvelý narodeninový darček pre deti vo veku 6 a viac rokov.
  • Veža so 4 poschodiami plná detailov. Veža meria niečo vyše 44 cm na výšku, 11 cm na šírku a 8 cm do hĺbky. Táto rozsiahla stavebnica je navrhnutá tak, aby sa dala stavať znova a znova a aby hra s ňou nikdy neskončila.
  • Sila predstavivosti v škatuli. Obsahuje nezameniteľné minibábiky a LEGO® figúrky umožňujúce deťom hrať sa nespočetnými spôsobmi, bez potreby batérií.
  • Stačí otvoriť škatuľu a začať hru stavaním.
  • Nenáročnosť stavania zvyšuje u menších detí sebavedomie. Jasné inštrukcie plné obrázkov pomáhajú deťom zlepšovať staviteľské aj herné schopnosti popri tom, ako si stavajú vežu pre Disney princeznú Rapunzel, Flynna a chameleóna Pascala.
  • Nechajte deti ponoriť sa do napínavého a magického sveta Disney filmu na vlásku s touto LEGO® ǀ Disney stavebnicou. Táto parádna sada umožňuje deťom postaviť si vežu pre Rapunzel a hrať sa na dobrodružstvá s odvážnou Disney princeznou a jej priateľmi!
  • LEGO® kocky spĺňajú najprísnejšie normy v oblasti kvality, takže sú konzistentné, kompatibilné a vždy sa ľahko skladajú a rozpájajú. Takto je to už od roku 1958.
  • LEGO® kocky nechávame spadnúť, ohrievame ich, stláčame, skrúcame a analyzujeme, aby sme mali istotu, že každá detská stavebnica spĺňa prísne globálne normy v oblasti bezpečnosti.
1 e-shop ponúka túto stavebnicu
allegro.sk
skladom
95.63 €
Momentálne sme nenašli žiadne ponuky z bazárov
Nenašli sme žiadny aktívny inzerát na bazároch.
Môžeš si vytvoriť strážcu cien, aby ti neunikla žiadna nová ponuka.
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopoch
Vývoj ceny na bazároch
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!