Pojazdný psí salón
Pojazdný psí salón
Pojazdný psí salón
Pojazdný psí salón
Pojazdný psí salón
Pojazdný psí salón
Pojazdný psí salón
Pridať na zoznam prianí
Pridať do zbierky

Model vozidla LEGO® Friends Pojazdný psí salón (42635) je skvelým nápadom na darček pre deti od 4 rokov, ktoré milujú starostlivosť o zvieratá. Dievčatá a chlapci si užijú hodiny tvorivej hry s 2 minibábikami, 2 figúrkami psov, zostaviteľným autom, b...

Téma Friends
Rok vydania 2024
od 4 rokov
Odporúčaná cena 9.79 €

Kúpiť stavebnicu od 9.49 €

Zobraziť všetko

Model vozidla LEGO® Friends Pojazdný psí salón (42635) je skvelým nápadom na darček pre deti od 4 rokov, ktoré milujú starostlivosť o zvieratá. Dievčatá a chlapci si užijú hodiny tvorivej hry s 2 minibábikami, 2 figúrkami psov, zostaviteľným autom, bazénom a množstvom doplnkov na starostlivosť o domácich miláčikov.

Malí milovníci zvierat sa môžu zabaviť a pomôcť Paisley a Nove pri umývaní a ošetrovaní 2 šteniatok, Pickle a Juna. Deti si zaiste užijú vkladanie psíkov do bazéna na kúpanie. Vezmite šampón a kefu a dajte šteniatka do parády! Pickle miluje, keď sa mu na nose robia bublinky. Až budú psíkovia čistí, naložte celú výbavu späť do pojazdného salónu, pripraveného na cestu k ďalšiemu zákazníkovi.

Stavebnicové hračky pre deti LEGO 4+ sú navrhnuté tak, aby deťom zaistili rýchly a zábavný zážitok zo stavania. Dodávajú sa so štartovacou kockou – pevným základom, na ktorom si deti postavia svoje dobrodružstvá. Celým intuitívnym staviteľským dobrodružstvom vás a vaše dieťa prevedie aplikácia LEGO Builder. Tá ponúka nástroje na približovanie a otáčanie modelov v 3D prostredí a umožňuje vám ukladať si stavebnice a sledovať postup stavania.

3 e-shopy ponúkajú túto stavebnicu
alza.sk
nie je skladom
9.49 €
lego.sk
nie je skladom
9.79 €
allegro.sk
skladom
9.99 €
Momentálne sme nenašli žiadne ponuky z bazárov
Nenašli sme žiadny aktívny inzerát na bazároch.
Môžeš si vytvoriť strážcu cien, aby ti neunikla žiadna nová ponuka.
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopoch
Vývoj ceny na bazároch
U tejto stavebnice bohužiaľ nemáme momentálne zaznamenané jednotlivé minifigúrky.
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!