Plážový skúter
Plážový skúter
Plážový skúter
Plážový skúter
Plážový skúter
Plážový skúter
Plážový skúter
Pridať na zoznam prianí
Pridať do zbierky

Dovoľte deťom od 5 rokov vytvárať zábavné oceánske dobrodružstvá s touto hračkou LEGO® Friends Plážový skúter (42623). Stavebnica obsahuje 2 minibábiky, figúrku delfína a doplnky, ktoré inšpirujú k nápaditej hre. Táto stavebnica LEGO s plavčíkom obsa...

Téma Friends
Rok vydania 2024
od 5 rokov
Odporúčaná cena 9.79 €

Kúpiť stavebnicu od 9.30 €

Zobraziť všetko

Dovoľte deťom od 5 rokov vytvárať zábavné oceánske dobrodružstvá s touto hračkou LEGO® Friends Plážový skúter (42623). Stavebnica obsahuje 2 minibábiky, figúrku delfína a doplnky, ktoré inšpirujú k nápaditej hre.

Táto stavebnica LEGO s plavčíkom obsahuje 2 hračkárske plážové skútre, takže deti si môžu zinscenovať množstvo príbehov. Leo má dnes službu plavčíka a prostredníctvom ďalekohľadu pozoruje oceán. Má perfektný výhľad aj na sledovanie delfínov! Neskôr sa pridá k svojej kamarátke Candi a kamaráti sa pretekajú na vodných skútroch. Deti si zamilujú drobné detaily, vrátane drzého kraba, ktorý sa rád približuje ku chladničke s nanukmi!

Objavte ďalšie nápady na darčeky pre deti vo svete LEGO Friends (stavebnice sú predávané samostatne), v ktorom je nekonečno príležitostí na rozprávanie príbehov a hru na skutočný život. Táto stavebnica sa dodáva s aplikáciou LEGO Builder pre jednoduchý a intuitívny staviteľský zážitok. Deti si tu môžu približovať a otáčať modely v 3D zobrazení, ukladať svoje stavebnice a sledovať svoj pokrok.

3 e-shopy ponúkajú túto stavebnicu
allegro.sk
skladom
-5%
9.30 €
alza.sk
nie je skladom
9.49 €
lego.sk
nie je skladom
9.79 €
Momentálne sme nenašli žiadne ponuky z bazárov
Nenašli sme žiadny aktívny inzerát na bazároch.
Môžeš si vytvoriť strážcu cien, aby ti neunikla žiadna nová ponuka.
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopoch
Vývoj ceny na bazároch
U tejto stavebnice bohužiaľ nemáme momentálne zaznamenané jednotlivé minifigúrky.
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!