Ford® F-150 Raptor
Ford® F-150 Raptor
Ford® F-150 Raptor
Ford® F-150 Raptor
Ford® F-150 Raptor
Ford® F-150 Raptor
Ford® F-150 Raptor
Ford® F-150 Raptor
Ford® F-150 Raptor
Ford® F-150 Raptor
Pridať na zoznam prianí
Pridať do zbierky

Auto Ford® F-Series sa vyrába už od roku 1948 a je pretrvávajúcim symbolom kvality a funkčnosti. Máte jedinečnú možnosť vzdať poklonu „ťažnému koňovi“ vo svete pick-upov pri stavaní prvkov tejto dodávky z roku 2021 Ford F-150 Raptor (42126) zo série ...

Téma Technic
Rok vydania 2021
od 18 rokov
Odporúčaná cena 139.99 €

Kúpiť stavebnicu od 70.00 €

Zobraziť všetko

Auto Ford® F-Series sa vyrába už od roku 1948 a je pretrvávajúcim symbolom kvality a funkčnosti. Máte jedinečnú možnosť vzdať poklonu „ťažnému koňovi“ vo svete pick-upov pri stavaní prvkov tejto dodávky z roku 2021 Ford F-150 Raptor (42126) zo série LEGO® Technic.

Užite si stavanie, vyžívajte sa v detailoch
Okrem toho, že je stavebnica dokonalým darčekom pre vás i každého fanúšika vozidiel Ford F-Series, ponúka aj pohlcujúcu LEGO staviteľskú výzvu pre dospelých. Medzi autentickými prvkami nájdete 6-valcový motor s pohyblivými piestami a odpružením na všetkých kolesách. Dodávka má 4 otvárateľné dvere, aby ste mohli ľahko obdivovať jej interiér, a otvárať môžete dokonca aj kapotu a nákladnú časť. Po príjemnom stavaní si môžete svoj zberateľský model vystaviť a ukázať tak svetu svoju lásku k pick-upom.

Objavte svet strojárstva
Stavebnicové modely zo série LEGO Technic ponúkajú realistické pohyby a mechanizmy, vďaka ktorým LEGO stavitelia spoznajú svet techniky jednoduchým a realistickým spôsobom.

  • Vzdajte hold ťažnému koňovi spomedzi pick-upov pri stavaní stavebnice LEGO® Technic Ford® F-150 Raptor (42126).
  • Užite si pútavý LEGO® Technic staviteľský projekt navrhnutý pre dospelých a potom objavujte mnohé prvky a funkcie pick-upu.
  • Medzi autentickými prvkami inšpirovanými skutočným pick-upom Ford® F-150 Raptor nájdete aj šesťvalcový motor s pohyblivými piestami a odpruženie všetkých kolies.
  • Neprehliadnite realistické prvky interiéru, 4 otváracie dvere, otváraciu kapotu a nákladný priestor.
  • Po dokončení tejto príjemnej staviteľskej výzvy si svoj zberateľský model LEGO® Technic Ford® F-150 môžete hrdo vystaviť.
  • Model meria vyše 15 cm na výšku, 42 cm na dĺžku a 18 cm na šírku.
  • Hľadáte tie najlepšie darčeky pre fanúšikov auta Ford® F-Series? Tento set je ideálny pre všetkých milovníkov pick-upov, štýlových vozidiel a zostaviteľných modelov áut.
  • Svet LEGO® Technic ponúka pokročilé stavebnice modelov pre fanúšikov LEGO kociek pripravených na ďalšiu staviteľskú výzvu.
  • LEGO® Technic dieliky spĺňajú dôsledné normy v hračkárskom odvetví, takže sú vždy konzistentné, kompatibilné a poriadne sa spájajú. Takto je to už od roku 1958.
  • LEGO® Technic dieliky nechávame spadnúť, ohrievame ich, stláčame, skrúcame a analyzujeme, aby sme mali istotu, že spĺňa prísne globálne normy v oblasti bezpečnosti a kvality.
Žiadny e-shop momentálne neponúka túto stavebnicu
Túto stavebnicu momentálne neponúka žiadny e-shop.
Môžeš si vytvoriť strážcu cien, aby ti neunikla žiadna nová ponuka.
Našli sme 2 ponuky z bazárov
bazos.sk
70.00 €
bazos.sk
125.00 €
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopoch
Vývoj ceny na bazároch
U tejto stavebnice bohužiaľ nemáme momentálne zaznamenané jednotlivé minifigúrky.
Ako funguje ovládanie?
  • pravým tlačitkom myši (držaním) sa pohybujete v priestore
  • ľavým tlačitkom myši (držaním) vykonávate rotáciu
  • držaním kolečka na myši vykonávate priblíženie/oddialenie
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!