Set na tvorbu mozaiky
Set na tvorbu mozaiky
Set na tvorbu mozaiky
Pridať na zoznam prianí
Pridať do zbierky

Tvorivé osôbky sa teraz môžu naplno vyblázniť pri pretváraní obľúbených fotiek na úžasné umelecké diela vďaka tomuto LEGO® setu na tvorbu mozaiky! Nahraj fotku do prostredia Mosaic Maker (Tvorca mozaiky) na stránkach LEGO.com a získaš digitálny návod...

Téma Miscellaneous
Rok vydania 2016
od 10 rokov
Odporúčaná cena 79.99 €

Kúpiť stavebnicu od 79.99 €

Zobraziť všetko
Tvorivé osôbky sa teraz môžu naplno vyblázniť pri pretváraní obľúbených fotiek na úžasné umelecké diela vďaka tomuto LEGO® setu na tvorbu mozaiky! Nahraj fotku do prostredia Mosaic Maker (Tvorca mozaiky) na stránkach LEGO.com a získaš digitálny návod na skladanie. Staviteľ si môže následne užiť výnimočné chvíle pri skladaní mozaikovej verzie fotky z 4 500 LEGO dielikov s rozmermi 1 x 1 výstupok (sú dostupné v 5 farbách; 900 dielikov každej farby). Návody na skladanie mozaiky fotiek si môžeš sťahovať bez obmedzení, takže mozaiku si môžeš pretvárať znova a znova.
  • Úžasný LEGO® set na tvorbu mozaiky so sivou LEGO podložkou s rozmermi 48 x 48 výstupkov, ktorý obsahuje 4 500 LEGO dielikov s rozmermi 1 x 1 v piatich farbách (900 dielikov každej farby) na vyskladanie mozaiky z obľúbených fotiek.
  • Nahraj si fotku do prostredia Mozaic Maker (Tvorca mozaiky) na stránkach LEGO.com a získaj digitálny návod, pomocou ktorého ju následne pretvoríš na umelecký kúsok v LEGO® štýle. Nahrávaj neobmedzený počet fotiek a mozaiku dookola pretváraj!
  • Skvelý darček nanarodeniny, Vianoce alebo odmena pre deti od 10 rokov.
2 e-shopy ponúkajú túto stavebnicu
lego.sk
skladom
79.99 €
allegro.sk
skladom
114.86 €
Momentálne sme nenašli žiadne ponuky z bazárov
Nenašli sme žiadny aktívny inzerát na bazároch.
Môžeš si vytvoriť strážcu cien, aby ti neunikla žiadna nová ponuka.
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopoch
Vývoj ceny na bazároch
U tejto stavebnice bohužiaľ nemáme momentálne zaznamenané jednotlivé minifigúrky.
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!