Kyberdron
Kyberdron
Kyberdron
Kyberdron
Kyberdron
Kyberdron
Kyberdron
Kyberdron
Kyberdron
Kyberdron
Kyberdron
Kyberdron
Kyberdron
Kyberdron
Kyberdron
Kyberdron
Kyberdron
Kyberdron
Kyberdron
Pridať na zoznam prianí
Pridať do zbierky

Prilákajte deti do akčných dobrodružstiev vo vesmíre so štýlovým kyberdronom 3 v 1 (31111) zo série LEGO® Creator. Je vybavený 2 otáčavými tryskami, nastaviteľnými výťahmi v jeho zadnej časti a kokpitom s otvárajúcim čelným sklom, takže deti sa zabav...

Téma Creator
Rok vydania 2021
Odporúčaná cena 9.29 €

Stavebnica obsahuje 1 minifigúrku

Zobraziť všetko

Kúpiť stavebnicu od 8.00 €

Zobraziť všetko

Prilákajte deti do akčných dobrodružstiev vo vesmíre so štýlovým kyberdronom 3 v 1 (31111) zo série LEGO® Creator. Je vybavený 2 otáčavými tryskami, nastaviteľnými výťahmi v jeho zadnej časti a kokpitom s otvárajúcim čelným sklom, takže deti sa zabavia pri hrách na celé hodiny.

Tie najcoolovejšie hračky pre deti
Malí vesmírni bádatelia si môžu s touto LEGO Creator stavebnicou 3 v 1 užiť 3 rôzne stavebné zážitky. Môžu postaviť kyberdron, neskôr ho prestavať na kyberrobota alebo kyberskúter. Sada sa dodáva s minifigúrkou robota, ktorý je novinkou januára 2021, s priesvitnou modrou hlavou, ktorá si dokáže zajazdiť na všetkých troch modeloch.

Úžasná kolekcia LEGO stavebníc 3 v 1
LEGO Creator stavebnice 3 v 1 otvárajú svet možností a ponúkajú 3 rôzne stavebné modely! LEGO staviteľov uchváti možnosť modely neustále stavať a prestavovať! Sady z radu Creator 3 v 1 podnecujú nápadité hry na postavy a vybrať si možno z rôznych modelov vrátane áut, rôznych stvorení či domčekov na pláži.

  • Táto 113-dielna sada LEGO® Creator 3 v 1 je zábavná výzva pre deti vo veku od šiestich rokov a určite ich ako neočakávaný darček poteší.
  • Kyberdron meria viac než 6 cm na výšku, 14 cm na dĺžku a 6 cm na šírku. To sú dokonalé rozmery na prenášanie a hru doma aj na cestách.
  • Pozrite si ďalšie skvelé novinky na január zo série LEGO® Creator 3 v 1: Divoký lev (31112), Kamión na prepravu pretekárskych áut (31113), Supermotorka (31114) a Surferský plážový domček (31118).
  • Sady zo série LEGO® Creator 3 v 1 umožňujú deťom zažívať nekonečné nápadité hry na akčné príbehy zamerané na tri rozličné cool a farebné modely v každom balení.
  • Už viac ako šesť desaťročí sa LEGO® kocky vyrábajú z vysokokvalitných materiálov, aby ich bolo možné vždy dobre oddeliť a spojiť.
  • LEGO® kocky spĺňajú prísne globálne normy v oblasti bezpečnosti.
1 e-shop ponúka túto stavebnicu
allegro.sk
skladom
10.89 €
Našli sme 2 ponuky z bazárov
bazos.sk
-14%
8.00 €
bazos.sk
10.00 €
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopoch
Vývoj ceny na bazároch
Ako funguje ovládanie?
  • pravým tlačitkom myši (držaním) sa pohybujete v priestore
  • ľavým tlačitkom myši (držaním) vykonávate rotáciu
  • držaním kolečka na myši vykonávate priblíženie/oddialenie
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!