Macko Pu
Macko Pu
Macko Pu
Macko Pu
Macko Pu
Macko Pu
Macko Pu
Macko Pu
Macko Pu
Macko Pu
Macko Pu
Macko Pu
Macko Pu
Macko Pu
Macko Pu
Macko Pu
Macko Pu
Macko Pu
Macko Pu
Macko Pu
Macko Pu
Macko Pu
Macko Pu
Macko Pu
Macko Pu
Macko Pu
Macko Pu
Pridať na zoznam prianí
Pridať do zbierky

Nájdi si čas pre seba a prebuď v sebe spomienky na detstvo s touto stavebnicou zo série LEGO® Ideas (21326) s Mackom Pu a jeho domčekom pod dubovým stromom z LEGO® kociek v Stoakrovom lese. Domček si môžeš postaviť sám i s rodinou. Po postavení ho mo...

Téma Ideas
Rok vydania 2021
od 18 rokov
Odporúčaná cena 99.99 €

Stavebnica obsahuje 5 minifigúriek

Zobraziť všetko

Kúpiť stavebnicu od 110.00 €

Zobraziť všetko

Nájdi si čas pre seba a prebuď v sebe spomienky na detstvo s touto stavebnicou zo série LEGO® Ideas (21326) s Mackom Pu a jeho domčekom pod dubovým stromom z LEGO® kociek v Stoakrovom lese. Domček si môžeš postaviť sám i s rodinou. Po postavení ho možno aj otvoriť a ľahko sa tak dostať k autentickým prvkov vnútri vrátane kresla z kociek, kukučkových hodiniek, hry Poohsticks, džbánika na med a mnohých ďalších. K stromom môžeš tiež pridať úle s poletujúcimi včielkami, aké poznáš z rozprávky.

Obľúbené postavy
Model sa dodáva s minifigúrkami Disneyho Macka Pu, Prasiatka, Tigra a Zajačika a LEGO figúrkou I-áčika. Každý z kamarátov má vlastný doplnok (Macko Pu má červený balónik), aby si si mohol vyskladať klasické scény z rozprávky.

Výnimočný darček
Tento set patrí do kolekcie zberateľských LEGO stavebníc pre dospelých a je okúzľujúcim darčekom pre teba, milovníka Disneyho Macka Pu, LEGO fanúšika alebo inú tvorivú osobu.

  • Uži si kvalitne strávený čas a prebuď v sebe spomienky na detstvo s touto výstavnou stavebnicou (21326) zo série LEGO® Ideas, ktorej súčasťou je Disneyho Macko Pu a jeho domček v Stoakrovom lese.
  • Súčasťou je 5 postavičiek: minifigúrky Macka Pu, Prasiatka, Tiggra a Králika a nechýba ani LEGO® figúrka I-áčika. Všetky postavičky majú vlastné, dobre známe doplnky – Macko Pu má napríklad zostaviteľný červený balón.
  • Dom možno otvoriť a ľahko sa tak dostať dovnútra k všetkým autentickým prvkom, ako napríklad zostaviteľné kreslo, kukučkové hodiny, rozprávková knižka Macka Pu, džbániky na med a hra Poohsticks.
  • Posaď Macka Pu na polienko k ohníčku s balónom v ruke a pomôž mu vzlietnuť k včielkam, ktoré bzučia okolo dvoch úľov na strome.
  • Tento výstavný model meria 24 cm na výšku, 18 cm na šírku a 22 cm do hĺbky a je ideálny darček na narodeniny alebo Vianoce pre LEGO® fanúšikov, milovníkov tvorby či všetkých fanúšikov Macka Pu.
  • Dokonalá voľba na samostatné stavanie či na spoločne prežité spomienky s rodinou pri skladaní LEGO® Macka Pu. Po dokončení si tento pôvabný model zaiste radi vyfotíš a ukážeš svetu.
  • Tento 1 265-dielny set sa dodáva s ilustrovanou brožúrkou, ktorá obsahuje zaujímavosti o LEGO fanúšikovi, ktorý túto stavebnicu navrhol, jej LEGO® dizajnéroch, ako aj podrobný návod, aby s istotou dokázali stavať aj LEGO nováčikovia.
  • Táto stavebnica zo série LEGO® Ideas │ Disney pre dospelých patrí do kolekcie jedinečných LEGO Ideas modelov vytvorených spoločnosťou LEGO Group podľa dizajnu fanúšika, za ktorý zahlasovali tisícky LEGO fanúšikov.
  • Už od roku 1958 spĺňajú LEGO® komponenty najprísnejšie normy v odvetví s cieľom zaistiť, aby sa vždy konzistentne spájali a vytvárali pevné modely.
  • LEGO® kocky a dieliky nechávame spadnúť, ohrievame ich, stláčame, skrúcame a dôsledne analyzujeme, aby sme mali istotu, že spĺňajú prísne globálne normy v oblasti bezpečnosti.
2 e-shopy ponúkajú túto stavebnicu
allegro.sk
skladom
114.79 €
brickinvest.eu
skladom
159.67 €
Našli sme 2 ponuky z bazárov
bazos.sk
110.00 €
bazos.sk
110.00 €
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopoch
Vývoj ceny na bazároch
Ako funguje ovládanie?
  • pravým tlačitkom myši (držaním) sa pohybujete v priestore
  • ľavým tlačitkom myši (držaním) vykonávate rotáciu
  • držaním kolečka na myši vykonávate priblíženie/oddialenie
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!