Central Perk
Central Perk
Central Perk
Central Perk
Central Perk
Central Perk
Central Perk
Central Perk
Central Perk
Central Perk
Central Perk
Central Perk
Central Perk
Central Perk
Central Perk
Central Perk
Central Perk
Central Perk
Central Perk
Central Perk
Central Perk
Central Perk
Central Perk
Central Perk
Pridať na zoznam prianí
Pridať do zbierky

Osláv 25. výročie seriálu legendárneho amerického TV sitkomu Priatelia s touto pravou zberateľskou súpravou LEGO® Ideas 21319 CENTRAL PERK! Táto súprava je nádhernou verziou kaviarne v TV štúdiu v LEGO štýle. Je plná autentických detailov, vďaka čomu...

Téma Ideas
Rok vydania 2019
od 16 rokov
Odporúčaná cena 79.99 €

Stavebnica obsahuje 7 minifigúriek

Zobraziť všetko

Kúpiť stavebnicu od 95.00 €

Zobraziť všetko

Osláv 25. výročie seriálu legendárneho amerického TV sitkomu Priatelia s touto pravou zberateľskou súpravou LEGO® Ideas 21319 CENTRAL PERK! Táto súprava je nádhernou verziou kaviarne v TV štúdiu v LEGO štýle. Je plná autentických detailov, vďaka čomu je to kúsok, ktorý musí mať ako pripomienku seriálu Priatelia každý fanúšik. Pre pohodlné hranie súprava obsahuje vyberateľné posedenie s gaučom, kreslom a 2 stoličkami. A pozri sa na javisko, kde Phoebe vystupuje so svojimi piesňami a hrá na gitare (a kde raz Ross hral na klávesoch a každý okrem Phoebe si myslel, že to bolo hrozné). Každá zo 7 LEGO minifigúrok – noviniek na september 2019 – Ross, Rachel, Chandler, Monica, Joey, Phoebe a trpezlivý manažér kaviarne CENTRAL PERK, Gunther, je vybavená príslušenstvom, vďaka ktorému si môžeš zahrať slávne vtipné scény. Stavebnica je ideálnym darčekom na tému Priateľov pre tvojich vlastných priateľov a rodinu, ktorí majú radi túto televíznu show. S touto parádnou súpravou sa skvelo zahráš, ale takisto si ju môžeš vystaviť v akejkoľvek miestnosti a upútať ňou pozornosť.

  • Táto súprava LEGO® Ideas obsahuje 7 minifigúrok – noviniek na september 2019: Rossa Gellera, Rachel Greenovú, Chandlera Binga, Monicu Gellerovú, Joeyho Tribbianiho, Phoebe Buffayovú a Gunthera.
  • Stavebnica kaviarne CENTRAL PERK obsahuje kultové hlavné posedenie s gaučom, kreslom, 2 stoličkami a stolom; obslužný priestor s kávovarom poskladaným z kociek, obslužný kútik, pokladňu, džbán na sušienky cookie s 2 prvkami cookies, prvok tabule s menu a ďalšími autentickými predmetmi; ďalej pódium pre hudobné vystúpenia s gaučom; dodatočné sedadlá a stoly; 3 prvky stĺpov v zelenej farbe – novinke na september 2019; stojan na dáždniky s 2 prvkami dáždnikov; okno s dekoratívnym logom „CENTRAL PERK“; vstupné dvere a 2 osvetľovacie zariadenia pre TV štúdio s prvkami priehľadného svetla zostavené z kociek.
  • Pre pohodlné hranie sa dá posedenie pre slávne postavy zo show vyberať.
  • Každá minifigúrka má svoj vlastný predmet inšpirovaný TV seriálom. Sú tu napríklad Rossove klávesy zostavené z kociek či ďalšie doplnkové prvky: Rachelina tácka a šálka kávy, Monikin muffin, Joeyho škatuľa z pizze, porcia pizze a taška cez plece, Chandlerov notebook, Phoebeina gitara a Guntherova metla.
  • Ďalšími doplnkovými prvkami v tejto stavebnici na motív kaviarne sú noviny, 15 šálok na kávu a znak „Rezervácie“, ako aj 3 vázy a poskladateľné kvety.
  • Táto LEGO® súprava, ktorá je pripomienkou Priateľov, obsahuje viac ako 1079 dielikov.
  • Súčasťou tejto súpravy z edície LEGO® Ideas je aj brožúra s pokynmi na stavanie a informácie o tvorcovi-fanúšikovi a LEGO dizajnérovi tejto úžasnej súpravy.
  • Postav si a vystav túto zberateľskú stavebnicu s motívom Priateľov alebo si stvárňuj obľúbené scény z tohto klasického amerického sitkomu.
  • Táto hračka na tému Priateľov, vhodná aj ako darček, meria vyše 11 cm na výšku, 29 cm na šírku a 22 cm do hĺbky. Ako atraktívny výstavný kúsok pritiahne všetky pohľady v akejkoľvek miestnosti.

1 e-shop ponúka túto stavebnicu
allegro.sk
skladom
148.00 €
Našli sme 4 ponuky z bazárov
bazos.sk
95.00 €
bazos.sk
99.00 €
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopoch
Vývoj ceny na bazároch
Ako funguje ovládanie?
  • pravým tlačitkom myši (držaním) sa pohybujete v priestore
  • ľavým tlačitkom myši (držaním) vykonávate rotáciu
  • držaním kolečka na myši vykonávate priblíženie/oddialenie
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!