Prasací domček
Prasací domček
Prasací domček
Prasací domček
Prasací domček
Prasací domček
Prasací domček
Prasací domček
Prasací domček
Prasací domček
Prasací domček
Prasací domček
Pridať na zoznam prianí
Pridať do zbierky

Posuňte hry malého milovníka online hry Minecraft™ na novú úroveň s prasacím domčekom (21170) zo série LEGO® Minecraft. Táto autentická Minecraft súprava v sebe ukrýva zábavu, tvorivosť a dobrodružstvá online hry a spája ich so všestrannosťou skutočn...

Téma Minecraft
Rok vydania 2021
Odporúčaná cena 49.99 €

Stavebnica obsahuje 2 minifigúrky

Zobraziť všetko

Kúpiť stavebnicu od 63.17 €

Zobraziť všetko
Posuňte hry malého milovníka online hry Minecraft™ na novú úroveň s prasacím domčekom (21170) zo série LEGO® Minecraft. Táto autentická Minecraft súprava v sebe ukrýva zábavu, tvorivosť a dobrodružstvá online hry a spája ich so všestrannosťou skutočných LEGO stavebníc.Hľadáte ten dokonalý Minecraft darček?Pomocou svojich zručností z hry Minecraft môžu deti postaviť vtipný výtvor ako vytrhnutý z online hry: domček v tvare obrovského prasaťa. Jednu stranu domčeka možno otvoriť a objaviť tak priestrannú miestnosť, prípadne možno zdvihnúť strechu a nájsť si tak ešte viac miesta na hranie. Model je možné donekonečna upravovať. Okrem toho môžu deti celú hlavu odpojiť a pripnúť na inú časť modelu. Zabaví sa s vami odvážna hrdinka Alex, zatiaľ čo sa známy Creeper™ bude snažiť hráčov zlikvidovať. Nudiť sa nebudete ani vonku. Môžete sa totiž postarať o dve rozkošné prasiatka. A pre ešte viac autentických Minecraft funkcií domček môžete odpáliť a robiť na kúsky!
  • Potešte zápal hráča hry Minecraft™ prasacím domčekom (21170) zo série LEGO® Minecraft. Zábava, tvorivosť a dobrodružstvá Minecraft hier sa spájajú s praktickou všestrannosťou LEGO kociek.
  • Autentická LEGO® Minecraft™ stavebnica s obľúbenou postavou z hry, Alex, slávnym Creeperom, 2 prasiatkami, doplnkami pre Alex a mrkvou pre prasiatka.
  • Pomocou svojich zručností z hry Minecraft™ môžu deti postaviť prasací domček, otvoriť ho zo strany alebo zhora a objaviť tajné miestnosti, ukryť sa pred Creeperom, starať sa o zvieratká... a nechať dom vybuchnúť špeciálnou odpaľovacou funkciou!
  • Pre deti vo veku od 8 rokov. Ideálny darček pre deti, ktoré chcú posunúť svoje Minecraft™ hry na novú úroveň.
  • Meria vyše 14 cm na výšku, 20 cm na šírku a 19 cm do hĺbky a podporuje praktickú tvorivosť. Taktiež vyzerá skvele ako výstavný kúsok v izbe každého fanúšika hry Minecraft™.
  • Táto LEGO® Minecraft™ súprava je vyrobená s ohľadom na trvácnosť, nekonečné možnosti nastavenia a spájania s ostatnými LEGO Minecraft súpravami.
  • Rozsiahla séria LEGO® Minecraft™ súprav privádza online hru Minecraft do skutočného sveta prostredníctvom postáv, scén a prvkov vytvorených z nápaditej kombinácie trvácnych LEGO kociek.
  • Všetky LEGO® stavebnice spĺňajú dôsledné normy kvality v odvetví, ktoré zabezpečujú, že sú konzistentné, kompatibilné a vždy sa ľahko skladajú a oddeľujú. Je to tak už od roku 1958.
  • LEGO® dieliky nechávame spadnúť, ohrievame ich, stláčame, skrúcame a analyzujeme, aby sme mali istotu, že spĺňajú prísne globálne normy v oblasti bezpečnosti a kvality.
1 e-shop ponúka túto stavebnicu
allegro.sk
skladom
63.17 €
Momentálne sme nenašli žiadne ponuky z bazárov
Nenašli sme žiadny aktívny inzerát na bazároch.
Môžeš si vytvoriť strážcu cien, aby ti neunikla žiadna nová ponuka.
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopoch
Vývoj ceny na bazároch
Ako funguje ovládanie?
  • pravým tlačitkom myši (držaním) sa pohybujete v priestore
  • ľavým tlačitkom myši (držaním) vykonávate rotáciu
  • držaním kolečka na myši vykonávate priblíženie/oddialenie
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!