Retro rádio
Retro rádio
Retro rádio
Retro rádio
Retro rádio
Retro rádio
Retro rádio
Retro rádio
Retro rádio
Retro rádio
Retro rádio
Retro rádio
Pridať na zoznam prianí
Pridať do zbierky

Užite si pohlcujúci staviteľský projekt s touto stavebnicou LEGO® Icons Retro rádio (10334). Vytvorte si ornamentálnu repliku historického rádia z roku 1970 so sklopnou rukoväťou a anténou, klasickými gombíkmi na ladenie a napájanie a posuvným frekve...

Téma Icons
Rok vydania 2024
od 18 rokov
Odporúčaná cena 97.99 €

Kúpiť stavebnicu od 97.99 €

Zobraziť všetko

Užite si pohlcujúci staviteľský projekt s touto stavebnicou LEGO® Icons Retro rádio (10334). Vytvorte si ornamentálnu repliku historického rádia z roku 1970 so sklopnou rukoväťou a anténou, klasickými gombíkmi na ladenie a napájanie a posuvným frekvenčným spínačom. Otáčaním gombíkov si prehrajte ladiace signály a úryvky hudby. Namontujte svoj smartfón do zadnej priehradky a vypočujte si svoje obľúbené skladby. Prineste si parádnu retro atmosféru do vášho domova alebo kancelárie.

Aplikácia LEGO Builder obsahuje 3D verziu návodu na stavanie, ktorý je súčasťou tejto kreatívnej stavebnice. V appke si môžete modely počas stavania približovať a otáčať a prezrieť si ich zo všetkých uhlov. Aplikácia vám tiež umožňuje stavať spoločne ako jeden tím, sledovať svoj pokrok a preskúmať a ukladať si aj ďalšie stavebnice pre dospelých.

Táto stavebnica LEGO je skvelým narodeninovým darčekom pre dospelých milovníkov hudby, nostalgie a fanúšikov retro dekorácií do domácnosti a kancelárie. Preskúmajte celý inšpiratívny sortiment kreatívnych stavebníc LEGO navrhnutých špeciálne pre dospelých.

1 e-shop ponúka túto stavebnicu
lego.sk
nie je skladom
97.99 €
Momentálne sme nenašli žiadne ponuky z bazárov
Nenašli sme žiadny aktívny inzerát na bazároch.
Môžeš si vytvoriť strážcu cien, aby ti neunikla žiadna nová ponuka.
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopoch
Vývoj ceny na bazároch
U tejto stavebnice bohužiaľ nemáme momentálne zaznamenané jednotlivé minifigúrky.
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!