Strelícia
Strelícia
Strelícia
Strelícia
Strelícia
Strelícia
Strelícia
Strelícia
Strelícia
Strelícia
Strelícia
Strelícia
Strelícia
Strelícia
Strelícia
Strelícia
Strelícia
Strelícia
Strelícia
Pridať na zoznam prianí
Pridať do zbierky

Strelícia je jednou z najvýraznejších rastlín na svete – dorastá až do výšky dvoch metrov. Teraz môžete vďaka stavebnici LEGO® Strelícia (10289) zložiť svojskú poklonu tejto jedinečnej kvetine. Krásny výstavný kúsok do domácnosti alebo kancelárie Na...

Téma Creator Expert
Rok vydania 2021
od 18 rokov
Odporúčaná cena 99.99 €

Kúpiť stavebnicu od 120.00 €

Zobraziť všetko

Strelícia je jednou z najvýraznejších rastlín na svete – dorastá až do výšky dvoch metrov. Teraz môžete vďaka stavebnici LEGO® Strelícia (10289) zložiť svojskú poklonu tejto jedinečnej kvetine.

Krásny výstavný kúsok do domácnosti alebo kancelárie
Na rozdiel od skutočnej kvetiny nemusíte tento model polievať – ide preto o naozaj vynikajúci darček pre milovníkov rastlín. Kvety a listy môžete presúvať, vďaka čomu si môžete strelíciu jedinečným spôsobom upraviť. Jej prekvapivé LEGO prvky určite hravo rozprúdia debatu. Len sa pozrite – vidíte tie drobné fialové LEGO mečíky, ktoré tvoria tyčinky vo vnútri kvetu?

Obohacujúci projekt
S touto stavebnicou, ktorá je súčasťou botanickej kolekcie LEGO pre dospelých, si môžete oddýchnuť pri vytváraní krásnych ozdobných kvetov. Je to výborná voľba pre všetkých, ktorí zháňajú tie najlepšie LEGO stavebnice pre dospelých. Nezabudnite sa pozrieť aj na ďalšie stavebnice z tejto série, ako je LEGO Kytička (10280) a LEGO Bonsaj (10281).

  • Stavebnica modelu LEGO® Strelícia (10289) je jedinečným darčekom a pútavým projektom pre všetkých milovníkov botanických ozdôb, rastlín a kvetov alebo tvorivého stavania z LEGO dielikov.
  • Jednotlivé kvety a listy môžete presúvať, upravovať a vytvoriť si tak z modelu strelície vlastný výstavný kúsok zasadený do čierneho LEGO® kvetináča.
  • Pokochajte sa prekvapivými LEGO® prvkami zakomponovanými do tohto dizajnu, ako sú napríklad fialové LEGO mečíky, ktoré tvoria tyčinky vo vnútri kvetu.
  • Táto LEGO® strelícia je ideálnou stavebnicou pre dospelých, ktorí majú radi zaujímavé stavebné projekty LEGO. Hľadáte tie najlepšie LEGO darčeky pre dospelých? Táto stavebnica sa skvele hodí aj pre milovníkov rastlín.
  • Len pre orientáciu, najvyššia stonka s listami meria vyše 46 cm na výšku a priemer kvetináča je vyše 13 cm.
  • Vďaka štýlovému čiernemu kvetináču vytvorenému z LEGO® prvkov je tento nádherný model úchvatným výstavným kúskom do domácnosti či do kancelárie, ktorý určite rozprúdi debatu.
  • Ak model vystavíte miernemu vánku, uvidíte, že sa bude pohybovať ako skutočná rastlina.
  • LEGO® Strelícia je súčasťou botanickej kolekcie LEGO. Nezabudnite sa pozrieť aj na ďalšie stavebnice z tejto kolekcie, ako je LEGO Kytička (10280) a LEGO Bonsaj (10281).
  • LEGO® stavebnicové kocky sa vyrábajú z vysokokvalitných materiálov. Sú vždy konzistentné, kompatibilné a ľahko sa skladajú a rozpájajú. Takto je to už od roku 1958.
  • S LEGO® dielikmi sú bezpečnosť a kvalita na prvom mieste. Práve preto ich dôsledne testujeme, aby boli modely nielen krásne, ale aj pevné.
2 e-shopy ponúkajú túto stavebnicu
brickinvest.eu
skladom
160.66 €
allegro.sk
skladom
161.08 €
Našli sme 2 ponuky z bazárov
bazos.sk
120.00 €
bazos.sk
130.00 €
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopoch
Vývoj ceny na bazároch
U tejto stavebnice bohužiaľ nemáme momentálne zaznamenané jednotlivé minifigúrky.
Ako funguje ovládanie?
  • pravým tlačitkom myši (držaním) sa pohybujete v priestore
  • ľavým tlačitkom myši (držaním) vykonávate rotáciu
  • držaním kolečka na myši vykonávate priblíženie/oddialenie
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!