Kníhkupectvo
Kníhkupectvo
Kníhkupectvo
Kníhkupectvo
Kníhkupectvo
Kníhkupectvo
Kníhkupectvo
Kníhkupectvo
Kníhkupectvo
Kníhkupectvo
Kníhkupectvo
Kníhkupectvo
Kníhkupectvo
Kníhkupectvo
Kníhkupectvo
Kníhkupectvo
Kníhkupectvo
Kníhkupectvo
Kníhkupectvo
Kníhkupectvo
Pridať na zoznam prianí
Pridať do zbierky

Zažite kúzlo zapadnutého kníhkupectva v európskom štýle s touto zberateľskou hračkou zo série LEGO® Creator Expert. Trojposchodové kníhkupectvo a modulárny radový dom sú plné zábavných stavebných techník a prekvapivých detailov vrátane vitríny, čitat...

Téma Creator Expert
Rok vydania 2020
od 16 rokov
Odporúčaná cena 199.99 €
Nedávno vyřazeno

Stavebnica obsahuje 5 minifigúriek

Zobraziť všetko

Kúpiť stavebnicu od 159.00 €

Zobraziť všetko
Zažite kúzlo zapadnutého kníhkupectva v európskom štýle s touto zberateľskou hračkou zo série LEGO® Creator Expert. Trojposchodové kníhkupectvo a modulárny radový dom sú plné zábavných stavebných techník a prekvapivých detailov vrátane vitríny, čitateľského kútika a otváracieho dizajnu. Zberatelia si zamilujú možnosť hrdo si vystaviť túto 2 540-dielnu LEGO stavebnicu spolu s ostatnými modulárnymi budovami. Neustále rastúca kolekcia modulárnych budov Séria LEGO Creator Expert Modular Buildings je prémiová kolekcia pokročilých prepojených budov s autentickým dizajnom inšpirovaným krajinami z celého sveta. LEGO stavebnice, ktoré prinášajú do života vášeň Stavebnice LEGO Creator Expert sú určené pre dospelých a tínedžerov s vášňou k stavaniu. Pokročilé LEGO stavebnice zo série Creator Expert ponúkajú svet nostalgie, sebarealizácie, čírej radosti a prekvapení v podobe autentických budov, klasických áut či iných vytúžených predmetov.
  • Pokročilá stavebnica kníhkupectva so susediacim radovým domom zo série LEGO® Creator Expert Modular Buildings plná prekvapujúcich detailov a neočakávaných prvkov, ktoré budú tínedžeri a dospelí s radosťou stavať a s hrdosťou vystavovať na obdiv.
  • Táto veľká, trojposchodová LEGO® stavebnica v sebe ukrýva množstvo detailov vrátane vitríny, políc na knihy, čitateľského kútika a obytných priestorov v radovom dome. Život v tejto zberateľskej hračke ožíva tiež vďaka piatim minifigúrkam.
  • Táto stavebnica je súčasťou série Modular Buildings, rozrastajúcej sa kolekcie prepojených modelov budov, ktoré spolu vytvárajú úžasné scény ulíc, ktoré stavitelia a zberatelia s nadšením vlastnia a vystavujú.
  • Táto LEGO® stavebnica budovy s 2540 dielikmi pre dospelých a tínedžerov predstavuje inšpiratívny darček na narodeniny, Vianoce alebo inú špeciálnu príležitosť.
  • S rozmermi viac než 29 cm na výšku, 25 cm na šírku a 25 cm do hĺbky je tento stavebnicový model pôsobivým kúskom na vystavenie osamote alebo v rámci väčšej scény ulice série Modular Buildings.
  • Nepotrebujete žiadne batérie... táto pokročilá stavebnica ako pohon využíva čistú silu predstavivosti a tvorivosti.
  • Vďaka farebnému, podrobnému návodu na stavanie ponúka táto pokročilá stavebnica odmeňujúci staviteľský zážitok, či už staviate samostatne alebo sa o tento zážitok delíte s milovanou osobou.
  • Hračky modulárnych domov zo série LEGO® Creator Expert vtiahnu tínedžerov a dospelých do staviteľských výziev inšpirovaných predmetmi, na ktorých im záleží, vrátane klasických áut, autentických budov, atrakcií v lunaparku a mnohého ďalšieho.
  • Od roku 1958 LEGO® kocky spĺňajú testujeme v súlade s najprísnejšími normami v odvetví, vďaka čomu sú konzistentné, kompatibilné a vždy sa dokonale ľahko skladajú a rozpájajú.
  • V spoločnosti LEGO Group LEGO® dieliky dôsledne testujeme: hádžeme nimi, nahrievame, stláčame, skrúcame, a analyzujeme ich. Chceme sa tak uistiť, že každá stavebnica spĺňa tie najvyššie globálne normy v oblasti bezpečnosti a kvality.
4 e-shopy ponúkajú túto stavebnicu
lego.sk
nie je skladom
199.99 €
allegro.sk
skladom
199.99 €
alza.sk
skladom
202.90 €
brickinvest.eu
skladom
294.55 €
Našli sme 4 ponuky z bazárov
bazos.sk
-21%
159.00 €
bazos.sk
-18%
165.00 €
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopoch
Vývoj ceny na bazároch
Ako funguje ovládanie?
  • pravým tlačitkom myši (držaním) sa pohybujete v priestore
  • ľavým tlačitkom myši (držaním) vykonávate rotáciu
  • držaním kolečka na myši vykonávate priblíženie/oddialenie
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!