Zhromaždenie na námestí
Zhromaždenie na námestí
Zhromaždenie na námestí
Zhromaždenie na námestí
Zhromaždenie na námestí
Zhromaždenie na námestí
Zhromaždenie na námestí
Zhromaždenie na námestí
Zhromaždenie na námestí
Pridať na zoznam prianí
Pridať do zbierky

Urob si výlet na úžasné Zhromaždenie na námestí navrhnuté k desiatemu výročiu LEGO® Modulárnych budov. Táto stavebnica obsahuje množstvo neprekonateľných geniálnych detailov a tajných prekvapení. Ľahko snímateľné časti budov poskytujú prístup do doko...

Téma Creator Expert
Rok vydania 2017
od 16 rokov
Odporúčaná cena 299.99 €
Nedávno vyřazeno

Stavebnica obsahuje 9 minifigúriek

Zobraziť všetko

Kúpiť stavebnicu od 280.00 €

Zobraziť všetko

Urob si výlet na úžasné Zhromaždenie na námestí navrhnuté k desiatemu výročiu LEGO® Modulárnych budov. Táto stavebnica obsahuje množstvo neprekonateľných geniálnych detailov a tajných prekvapení. Ľahko snímateľné časti budov poskytujú prístup do dokonale prepracovaného interiéru, ktorý ukrýva v prízemí pekáreň, kvetinárstvo a kaviareň, na prvom poschodí hudobniny, fotoštúdio a zubnú ordináciu a na druhom poschodí tanečné štúdio a byt s prístupom na strešnú terasu s grilom. Exteriér budovy obsahuje detailný chodník s vonkajším nábytkom kaviarne, fontánou, pouličnými lampami a skvelo prepracovanou fasádou s krásnymi detailnými oknami a dverami, 3 zostaviteľnými ceduľami obchodov, vežou a ozdobným profilom strechy. Súčasťou je aj 8 minifigúrok a figúrka bábätka.

  • Súčasťou je osem minifigúrok: zubár, barman, pekár, kvetinárka, predavač v hudobninách, tanečnica, fotograf a LEGO® fanynka plus figúrka bábätka.
  • Trojposchodová budova Zhromaždenie na námestí má autentickú a prepracovanú fasádu s detailnými oknami a dverami, tri zostaviteľné cedule obchodov, vežu, ozdobnú strechu a strešnú terasu. Stavebnica ďalej obsahuje detailný dláždený chodník s fontánou, vonkajší nábytok kaviarne a 2 pouličné lampy.
  • Prízemie obsahuje pekáreň s pultom, pokladňou, poličkami, otvárateľnou rúrou, svadobnou tortou a rôznymi zostaviteľnými koláčmi a pochúťkami; kvetinárstvo s pultom, pokladňou, záhradným náradím, aranžovanými kvetinami, kyticami a modro-žltým papagájom ara; a kaviareň so strojom na prípravu espressa, pultom, lavičkou a koláčmi.
  • Prvé poschodie obsahuje hudobniny so zostaviteľnou bicou súpravou, 2 gitarami a saxofónom; fotoštúdio zo zostaviteľným klasickým fotoaparátom a nastaviteľný statív; a zubnú ordináciu so zostaviteľným zubárskym kreslom, čakárňou, telefónom a umývadlom.
  • Druhé poschodie obsahuje tanečné štúdio so zostaviteľným klavírom a zrkadlom s odrazom; byt so zostaviteľným rozkladacím gaučom, detailnou kuchyňu, záchodom, mikro LEGO® vláčikom, modulárnymi budovami a Eiffelovou vežou; a prístup na strešnú terasu so zostaviteľným grilom, stolom a zanedbanou rastlinou.
  • Medzi doplnkami nájdeš baletnú sukňu, čivavu, praclík, ozdobné kura a sladkosti. Obsahuje tiež zostaviteľný telefón, gril, detský kočiar a zostaviteľné lampy.
  • Odstráň časti budov a dostaneš sa do detailne prepracovaného interiéru.
  • Osláv Modulárne budovy s touto úžasnou stavebnicou LEGO® Creator Expert k 10. výročiu!
  • Táto stavebnica obsahuje viac ako 4 000 dielov.
  • Zdobené prvky, ktoré sú novinkou na jar 2017, obsahujú telo zubára, okno v ordinácii a platničku veľkú 2 x 3 výstupky s obrázkom 10182 Kaviareň na rohu.
  • Obsahuje veľa zahnutých a rohových dielov, garážové dvere použité ako výkladové okná a LEGO® Technic rýpadlo bagru použité ako strešnú krytinu.
  • Zbieraj stavebnice a postav si celé mestečko so stavebnicami 10243 Parížska reštaurácia, 10246 Detektívna kancelária a 10251 Banka z kociek zo série LEGO® Creator Expert Modulárne budovy.
  • Meria vyše 35 cm na výšku, 38 cm na šírku a 25 cm do hĺbky.
4 e-shopy ponúkajú túto stavebnicu
lego.sk
nie je skladom
299.99 €
pompo.sk
nie je skladom
299.99 €
allegro.sk
skladom
324.99 €
brickinvest.eu
skladom
411.57 €
Našli sme 5 ponúk z bazárov
bazos.sk
-7%
280.00 €
bazos.sk
299.00 €
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopoch
Vývoj ceny na bazároch
Ako funguje ovládanie?
  • pravým tlačitkom myši (držaním) sa pohybujete v priestore
  • ľavým tlačitkom myši (držaním) vykonávate rotáciu
  • držaním kolečka na myši vykonávate priblíženie/oddialenie
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!